Zlata, stříbra a bronzy z minivolejbalu. A spousta dalších zpráv z víkendu

27.09.2021 17:35

O víkendu jsme se zúčastnili Celostátního finále minivolejbalu v Praze, na které se sjelo celkem 163 týmů v 6 kategoriích. V sobotu i v neděli bojovalo 13 kolínských týmů, a to 4 týmy žluté, 1 tým oranžový, 3 týmy červené, 1 tým zelený, 2 týmy modré dívky a 2 týmy modří chlapci. Z Prahy odvážíme 3 cenné kovy, a to:

Zlato v „zelené“ kategorii: Tobiáš Pecha, Matyáš Doubrava, Tomáš Nohejl

Stříbro v kategorii „modří“ chlapci: Denis Honzíček, Jakub Adámek, Filip Metzl

bronz v kategorii „oranžové“: Noemi Blažková, Stela Haufová, Viktorie Cháberová

Dále jsme obsadili ve „žlutém“ minivolejbalu 10., 12., 14. a 34. místo, v „červeném“ 11., 12. a 15. místo, v „modrém“- dívky 6. a 7. místo, v „modrém-chlapci“ 5. místo.

Přípravou na Celostátní kolo minivolejbalu, byl turnaj Jakubáček v Církvici minulou sobotu. Na tomto turnaji jsme získali dva cenné kovy a dvě individuální ceny, a to:

zlato v kategorii „červený“ minivolejbal: Noemi Blažková, Stela Haufová

stříbro v kategorii „modrý-dívky:    Veronika Gojná, Kateřina Bílková, Veronika Váchová, Eliška Kubíčková

Nejlepší hráčka ve žlutém: Adéla Váchová

Nejlepší hráč v červeném: Štěpán Šotola

Za oba víkendy bych chtěl poděkovat všem hráčům za výbornou reprezentaci klubu. Dále bych chtěl poděkovat i všem rodičům, kteří pomohli s vedením jednotlivých týmů a samozřejmě trenérům. Velký dík patří Markétě Šotolové, Lídě Stieberové a Míle Adámkové za přípravu covidových formulářů, velkou obětavost při organizaci a zajištění obědů v Praze - pizza byla výborná.

Trenér Radek

 

V neděli jely starší žákyně do Lysé nad Labem. Za krásného počasí holky odehrály celkem oět zápasů. Ani jeden nedopadl plným bodovým ziskem. Protivníky nám byly týmy Kutné Hory, Lysé nad Labem a Kostomlat. Sestava “A”: Málková, Nollová, Synková, Mikšovská, Doušová K., Gojná, Horčičková. Sestava “B”: Grumlová, Pospíšilová, Doušová E., Hladíková, Linhartová, Mullerová, Morová

Už během minulého víkendu také starší žákyně začaly pouť Českým pohárem – turnaj se odehrál v Hradci Králové. Holky čekalo v osmičlenné skupině sedm ostrých zápasů. Podaly ve všech zápasech kvalitní výkony s menšími výkyvy, které nás stály ve dvou zápasech bodový zisk. Nicméně jsme ve skupině skončili pátí se třemi výhrami a čtyřmi porážkami. 

Sestava: Russová, Sukdoláková, Stiebrová, Ulcová, Apolénová, Synková, Nollová, Horčičková, Grumlová, Pospíšilová, Málková

Trenér Dan

 

První kolo krajského přeboru starších žáků se hrálo na domácích kurtech „C“. Počasí přímo dokonalé. Soupeři: Nymburk, Brandýs n/L a Benátky n/J. Naše výkony rostly s odehranými zápasy. Prvni prohra 0:2, potom výhra 2:1 a nakonec 2:0. Vítězné zápasy rozhodl náš dobrý servis a kombinační hra. Příjem nás trápil v prvním zápase. Musíme na něm dále zapracovat. Sestava: Šotola T., Prášek O., Jiráček F., Malimánek M., Černý Š., Pošík J., Vonšovský J., Šimice P., Boček M.

Trenérka Gábina

 

A ještě něco z trenérské šatny: o víkendu se u nás sešli frekventanti trenérského kurzu 3. třídy. Mezi nimi byli i tři naši odchovanci.