Žákyně na Českém poháru poprvé v historii v první sedmičce!

16.10.2023 18:12
1. liga mužů
V pátek jsme v rámci dalšího pokračování druhé nejvyšší mužské soutěže zavítali na palubovku jednoho ze spolufavoritů, týmu Blue Volley Ostrava. 
První dva sety si naši kluci nedokázali poradit s kvalitním podáním domácích, naše přihrávka byla procentuálně velmi slabá na to, abychom mohli pomýšlet na lepší výsledek. Kluci zatím sbírají zkušenosti, s dalekým cestováním, proti soupeřům se zkušenostmi z mužské extraligy. 1. liga je pro nás stále velkou neznámou, chceme-li pomýšlet na vítězství, je potřeba předvést výkon na hranici našich možností po celé utkání. Od třetího setu jsme se zlepšili na příjmu a rázem jsme byli hráčům Blue Volleye vyrovnaným soupeřem. V koncovce za stavu 24:22 v náš prospěch nás však opět zradila přihrávka. Přesto jsme se rvali o vítězství, bohužel v napjaté koncovce za stavu 30:31 se štěstí přiklonilo na soupeřovu stranu a my prohráváme celý zápas 0:3. Výsledek vypadá jednoznačný, přesto se v naší hře dají nalézt pozitiva. Hráči Ostravy nás sice přehráli v útoku, mírně navrch měli i na příjmu podání, naopak v účinnosti podání jsme nezaostávali, a co je nejvíc potěšující, soupeře jsme jednoznačně předčili v obraně na síti, kdy jsme za tři sety zaznamenali devět bodových bloků, oproti třem blokům domácích. Co se týká individuálních výkonů, jako velká posila na postu blokaře se začíná ukazovat angažování bývalého blokaře Jihostroje České Budějovice Adama Janů, pochvalu zaslouží Haufíno, který zvládl premiéru na pozici prvního libera na výbornou a také Šotek, který alternuje na pozici univerzála a napoprvé to nebylo vůbec špatné.
Závěrem si vás dovolím všechny pozvat na dvě domácí utkání, v pátek od 18:00 hodin proti Hradci Králové s naším Michalem Hovorkou v sestavě a hned v sobotu od 17:00 hodin proti Bučovicím. Přijďte naše kluky podpořit. Ještě tímto děkuji Romanovi Tichému za pomoc s dopravou.
Sestava: Kuba, Ruda, Šotek, Martin Červinka, Ríša Čermák, Haufíno, David Kubát, Adam Janů, Séva, Tomáš David, Mára Tichý
Trenér Komín
 
 
Český pohár chlapců U16
Rozřazovací kolo letošní sezóny Českého poháru U16 chlapců se uskutečnilo v Hradci Králové. Tradičně se začalo fyzickým testováním a prvním zápas nás čekal ve 12:30 proti Novému Boru. Kluci v lehkém tréninkovém tempu vyhráli 2:0 a víkend pro nás trenéry zrůžověl. Druhý soupeř Jirkov byl asi jediným soupeřem ve skupině, který se musel porazit. A když se něco musí, je to o to těžší. Ztratili jsme oba sety, ale opravdu těsně. S Novou Pakou splněna povinná výhra 2:0. Jako druzí ve skupině D jdeme na 3. ze skupiny E, kterým je Slávia Plzeň. Bezproblémová výhra 2:0, kde si mohla zahrát i lavička. V neděli ráno v 9 jsme nastoupili proti Ústí. Hoši nic nepodcenili a porazili Ústí 2:0. Hned následující utkání jsme sehráli proti Karlovarsku. Další výhra 2:0 nás vystřelila do první osmičky, a tak jsme poslední zápas proti Mnichovu Hradišti nechali zahrát lavičku. Nicméně soupeř byl velmi čapavý a pro nás dost špatně uchopitelný. Takže nám naše jízda turnajem trochu zhořkla. 
Celkové hodnocení prvního vystoupení v ČP je za mě velmi kladné. Kluci podávali celý víkend vyrovnané výkony (až na ten poslední) a získali si respekt soupeřů. To se nám bude hodit v prvním kole ČP, které budeme pořádat v Kolíně ve dnech 18-19/11. Přijďte nás podpořit. 
Sestava: Boček M., Honzíček D., Malimánek P., Vašák J., Metzl F., Křiva K., Doubrava M., Hanuš J., Švarc V., Pecha T.
Děkuji Markovi Tichému za odvoz a výraznou pomoc s kaučováním. Obětavým rodičům (Radek Honzíček a Vašákovi) za fanouškovskou kulisu a odvoz.
Trenérka Gábina
 
 
Žákyně na Českém poháru poprvé v historii v první sedmičce!
 
Český pohár dívek U16
Úspěšný víkend má za sebou výběr starších žákyň, které v Raškovicích až téměř na polsko-slovenských hranicích odehrály 1. kolo Českého poháru. Náročný přesun se uskutečnil již v pátek, cesta v odpolední špičce byla úmorná, naštěstí s příjemným mezipřistáním v Ostravě, kde jsme na chvíli podpořili naše kolínské chlapy v utkání 1. ligy. Přenocování již v pátek se vyplatilo, v sobotu jsme na palubovku nastoupili v plné síle a odhodlání. Soupeři z Moravy pro nás byli velká neznámá, takže se ozývaly se hlasy: „Hlavně ať nesestoupíme. Musíme se udržet někde v půlce.“ Byla tu ale i odvaha: „My to vyhrajeme. Postoupíme!“ Kuráž a víra ve své schopnosti našim holkám nechyběla, a to je dobře. Trenérské rady byly od začátku jednoznačné. „Musíte tlačit především na servisu!“. A to se naštěstí hned v úvodním zápase s Jaroměří dařilo. Děvčata podala sebevědomý výkon a zápas s jistotou vyhrály 2:0.
 
Hned dalším soupeřem byl tým Rudolfova u Č. Budějovic. Viděli jsme je hrát na vedlejším kurtu a bylo jasně vidět, že tenhle tým bude aspirovat na první místo v tabulce. Nám zápas měl ukázat zrcadlo, jak si budeme stát dále. Naše holky předvedly výbornou hru, zápas byl vyrovnaný od začátku do konce. V prvním setu, kdy jsme soupeře měly v koncovce už „na lopatě“ jsme ale udělali pár fatálních a zbytečných chyb a nakonec z toho byla prohra 24:26.  Druhý set bral bohužel také soupeř, podepsalo se na tom velké množství zkažených podání, které prostě body nepřinášejí. I tak jsme se shodli s trenérem Rudolfova, že zápas měl úroveň.
 
Jen s malou pauzou jsme zase vyběhli na palubovku, kde nás čekal tým Opavy. Mohlo by se zdát, že naše holky budou „zbité“ předešlou prohrou, ale nebylo tomu tak. Koncentrované hráčky s touhou vyhrát opět poslechly trenérskou radu: „tlačte na servisu!“. Fungovalo to a bylo z toho celkem hladké vítězství 2:0.
 
Snědli jsme tak akorát kousek banánu a už jsme zase šli do čtvrtého a posledního sobotního zápasu, tentokrát s domácími Raškovicemi. Na první pohled snadný soupeř, hráčky menšího vzrůstu s ne úplně atraktivní hrou. Realita ale byla jiná. Naděláme mraky chyb na naší straně, soupeři balon a body v podstatě odevzdáváme a je z toho rázem šílené skóre 16:23. Přichází ale zázrak, síla a potřebná energie. Na podání nastupuje kapitánka Anežka Králová a sází jedno za druhým. Celý tým drží absolutní pozornost na každý míč a soupeře drtí. Ten nestačí dát už ani bod a devět podání v řadě končí vítězstvím pro kolínské barvy 25:23! Holky jsou v euforii, co dokázaly, my trenéři z nervů zestárlí o deset let, holky z Raškovic rozsypané. V druhém setu je už nepustíme téměř k ničemu a se skóre 25:12 bereme tři body za zápas. Jsme na úžasném druhém postupovém místě v tabulce a jdeme v klidu spát. V neděli nás čekají dva zápasy a stačí jeden vyhrát…
 
Ráno byly na řadě Svitavy. Strašně toužíme po vítězství a první set je doslova bičující vlna z naší strany. Vyhráváme 25:13, zdá se, že soupeř si s námi neví vůbec rady. Ale klíčové momenty jsou pro mladé holky stále těžké.  Svázanost, nervozita z výsledku má za následek opět extrémní neúspěchy na servisu. Do toho se začala vytrácet jistota v poli a najednou jsme to byli my, kdo neměl vůbec žádný recept. Vzchopíme se až v závěru setu, ale nestačí to, prohráváme 21:25. Jdeme do tiebreaku, s tím, že „musíme“. Ale během chvilky prohráváme 0:7. Hrozivou ztrátu naštěstí zastavujeme, ale i tak prohráváme tiebreak 13:15 a zápas s výsledkem 1:2. Svitavy jsou rázem adeptem na druhé postupové místo a nám zbývá jediné, vyhrát poslední zápas – s Ostravou. Tady se nakonec ukázala obrovská síla našeho týmu a pomohly i drobné změny v sestavě. Zápas si nenecháme ani na chvilku vzít a vítězíme 2:0 (11, 20). Radost je obrovská. Je to tam!!! Postupujeme s Rudolfovem do první sedmičky mezi absolutní dívčí volejbalovou špičku, kam nyní patříme i my. Holky, jste hvězdy!
 
Našeho úspěchu by ale nebylo bez dvou mužů. Tatínkové Přemek Král a Milan Slezák celý náš tým na turnaj nejen bezpečně odvezli, ale po celý turnaj doslova ovládali hlediště diváků. S dvěma kolínskými bubny od maskota Koldy se postarali o největší rachot v hale a nám byli neuvěřitelnou potřebnou oporou. Takže kluci, velké díky i vám!!
Trenéři Dan a Hanka
Sestava: Doušová E., Hamtáková, Knížáková, Kozáková, Králová, Krausová, Morová, Nezavdalová, Petřinová, Pojerová, Skořepová
 
 
Krajský přebor chlapců U14
Chlapci U14 v neděli úspěšně odehráli další kolo krajského přeboru, kdy pohodlně přehráli Příbram B, Kladno a nakonec i Odolku. Přestože dokážou zahrát i lépe,  vyhráli vše zaslouženě.  Opět jsme zkusili zapojit mladé hráče, což se povedlo. Všem moc děkuji, a již se těšíme na příští kolo, kdy se doma potkáme opět s Prosekem, Příbrami B a Mělníkem. 
Trenér Radek
 
Extraliga mužů U22
V sobotu a v neděli se v kolínské hale Borky uskutečnilo kvalifikační kolo nejvyšší juniorské soutěže. Našimi soupeři byli hráči Blue Volley Ostrava, SK Kojetín, Spartaku Velké Meziříčí a Sk Prosek.
Většina hráčů měla za sebou páteční náročný zájezd na 1. ligu mužů do Ostravy, s návratem hodinu po půlnoci, takže největší tajenkou bylo, jak se vypořádají v utkání proti Proseku s únavou. Zápas určitě nebyl jednoduchý, únava a přechod na jiné míče byl na hráčích znát, naštěstí však volejbalová kvalita byla na naší straně a i když to občas trošku skřípalo, první vítězství 3:0 bylo na světě. Druhý sobotní zápas s naším tradičním rivalem SK Kojetín nabídl souboj na nejvyšší mládežnické úrovni, výborné individuální výkony na obou stranách hřiště a nervydrásající koncovku v pátém setu. Do té se bohužel vložila i jinak přesná hlavní rozhodčí, navíc soupeř byl v závěru důraznější. Za porážku 2:3 se ale v žádném případě nemusíme stydět, zvítězit ve sportu může jen jeden a tím o malinko lepším byl tentokrát Kojetín.
V neděli od devíti hodin jsme nastoupili proti spolufavoritovi a loňskému finalistovi extraligy U 22 hráčům Blue Volley Beskydy. První set nebyl z naší strany úplně nejpovedenější, ve druhém a ve třetím jsme se  ale rvali o vítězství. Tentokrát ale byla vyšší volejbalová kvalita na straně soupeře, prohráváme 0:3, náš výkon však nebyl vůbec špatný. Posledním zápasem fyzicky extrémně náročného prodlouženého víkendu byl souboj s Velkým Meziříčím, které bylo zatím bez výhry. Do zápasu jsme vlétli tak, jak se na favorita sluší a patří a famózní obranou jsme si vybudovali náskok 11:1. Od tohoto stavu začal soupeř trošku více vzdorovat, přesto jsme beze zbytku potvrdili roli favorita a utkání dovedli do vítězného konce ve třech setech. V konečném účtování skupině D jsme obsadili třetí místo. Dvě vítězství 3:0 plus jeden bod z prohraného zápasu s Kojetín však znamená, že jako nejlepší třetí tým napříč všemi čtyřmi skupinami postupujeme do druhé skupiny, což velmi dobrý vstup do sezony a zároveň velmi dobrý základ ke splnění výkonnostního cíle, kterým je zopakování loňského úspěchu, postupu do jarního finále extraligy U22. Z individuálních výkonů bych tentokrát vyzdvihl Marťase Červinku, který držel náš útočný prapor hodně vysoko a také libero Tomáš Doubrava zvládl svoji premiéru velmi slušně.
Sestava: Kuba, Ruda, Šotek, Matěj Stoupa, Séva, Martin Červinka, Ríša Čermák, Tomáš David, Tomáš Doubrava
Komín a Dan

1. liga mužů

V pátek jsme v rámci dalšího pokračování druhé nejvyšší mužské soutěže zavítali na palubovku jednoho ze spolufavoritů, týmu Blue Volley Ostrava. 

První dva sety si naši kluci nedokázali poradit s kvalitním podáním domácích, naše přihrávka byla procentuálně velmi slabá na to, abychom mohli pomýšlet na lepší výsledek. Kluci zatím sbírají zkušenosti, s dalekým cestováním, proti soupeřům se zkušenostmi z mužské extraligy. 1. liga je pro nás stále velkou neznámou, chceme-li pomýšlet na vítězství, je potřeba předvést výkon na hranici našich možností po celé utkání. Od třetího setu jsme se zlepšili na příjmu a rázem jsme byli hráčům Blue Volleye vyrovnaným soupeřem. V koncovce za stavu 24:22 v náš prospěch nás však opět zradila přihrávka. Přesto jsme se rvali o vítězství, bohužel v napjaté koncovce za stavu 30:31 se štěstí přiklonilo na soupeřovu stranu a my prohráváme celý zápas 0:3. Výsledek vypadá jednoznačný, přesto se v naší hře dají nalézt pozitiva. Hráči Ostravy nás sice přehráli v útoku, mírně navrch měli i na příjmu podání, naopak v účinnosti podání jsme nezaostávali, a co je nejvíc potěšující, soupeře jsme jednoznačně předčili v obraně na síti, kdy jsme za tři sety zaznamenali devět bodových bloků, oproti třem blokům domácích. Co se týká individuálních výkonů, jako velká posila na postu blokaře se začíná ukazovat angažování bývalého blokaře Jihostroje České Budějovice Adama Janů, pochvalu zaslouží Haufíno, který zvládl premiéru na pozici prvního libera na výbornou a také Šotek, který alternuje na pozici univerzála a napoprvé to nebylo vůbec špatné.

Závěrem si vás dovolím všechny pozvat na dvě domácí utkání, v pátek od 18:00 hodin proti Hradci Králové s naším Michalem Hovorkou v sestavě a hned v sobotu od 17:00 hodin proti Bučovicím. Přijďte naše kluky podpořit. Ještě tímto děkuji Romanovi Tichému za pomoc s dopravou.

Sestava: Kuba, Ruda, Šotek, Martin Červinka, Ríša Čermák, Haufíno, David Kubát, Adam Janů, Séva, Tomáš David, Mára Tichý

Trenér Komín

 

Extraliga mužů U22

V sobotu a v neděli se v kolínské hale Borky uskutečnilo kvalifikační kolo nejvyšší juniorské soutěže. Našimi soupeři byli hráči Blue Volley Ostrava, SK Kojetín, Spartaku Velké Meziříčí a Sk Prosek.

Většina hráčů měla za sebou páteční náročný zájezd na 1. ligu mužů do Ostravy, s návratem hodinu po půlnoci, takže největší tajenkou bylo, jak se vypořádají v utkání proti Proseku s únavou. Zápas určitě nebyl jednoduchý, únava a přechod na jiné míče byl na hráčích znát, naštěstí však volejbalová kvalita byla na naší straně a i když to občas trošku skřípalo, první vítězství 3:0 bylo na světě. Druhý sobotní zápas s naším tradičním rivalem SK Kojetín nabídl souboj na nejvyšší mládežnické úrovni, výborné individuální výkony na obou stranách hřiště a nervydrásající koncovku v pátém setu. Do té se bohužel vložila i jinak přesná hlavní rozhodčí, navíc soupeř byl v závěru důraznější. Za porážku 2:3 se ale v žádném případě nemusíme stydět, zvítězit ve sportu může jen jeden a tím o malinko lepším byl tentokrát Kojetín.

V neděli od devíti hodin jsme nastoupili proti spolufavoritovi a loňskému finalistovi extraligy U 22 hráčům Blue Volley Beskydy. První set nebyl z naší strany úplně nejpovedenější, ve druhém a ve třetím jsme se  ale rvali o vítězství. Tentokrát ale byla vyšší volejbalová kvalita na straně soupeře, prohráváme 0:3, náš výkon však nebyl vůbec špatný. Posledním zápasem fyzicky extrémně náročného prodlouženého víkendu byl souboj s Velkým Meziříčím, které bylo zatím bez výhry. Do zápasu jsme vlétli tak, jak se na favorita sluší a patří a famózní obranou jsme si vybudovali náskok 11:1. Od tohoto stavu začal soupeř trošku více vzdorovat, přesto jsme beze zbytku potvrdili roli favorita a utkání dovedli do vítězného konce ve třech setech. V konečném účtování skupině D jsme obsadili třetí místo. Dvě vítězství 3:0 plus jeden bod z prohraného zápasu s Kojetín však znamená, že jako nejlepší třetí tým napříč všemi čtyřmi skupinami postupujeme do druhé skupiny, což velmi dobrý vstup do sezony a zároveň velmi dobrý základ ke splnění výkonnostního cíle, kterým je zopakování loňského úspěchu, postupu do jarního finále extraligy U22. Z individuálních výkonů bych tentokrát vyzdvihl Marťase Červinku, který držel náš útočný prapor hodně vysoko a také libero Tomáš Doubrava zvládl svoji premiéru velmi slušně.

Sestava: Kuba, Ruda, Šotek, Matěj Stoupa, Séva, Martin Červinka, Ríša Čermák, Tomáš David, Tomáš Doubrava

Komín a Dan

 

Český pohár chlapců U16

Rozřazovací kolo letošní sezóny Českého poháru U16 chlapců se uskutečnilo v Hradci Králové. Tradičně se začalo fyzickým testováním a prvním zápas nás čekal ve 12:30 proti Novému Boru. Kluci v lehkém tréninkovém tempu vyhráli 2:0 a víkend pro nás trenéry zrůžověl. Druhý soupeř Jirkov byl asi jediným soupeřem ve skupině, který se musel porazit. A když se něco musí, je to o to těžší. Ztratili jsme oba sety, ale opravdu těsně. S Novou Pakou splněna povinná výhra 2:0. Jako druzí ve skupině D jdeme na 3. ze skupiny E, kterým je Slávia Plzeň. Bezproblémová výhra 2:0, kde si mohla zahrát i lavička. V neděli ráno v 9 jsme nastoupili proti Ústí. Hoši nic nepodcenili a porazili Ústí 2:0. Hned následující utkání jsme sehráli proti Karlovarsku. Další výhra 2:0 nás vystřelila do první osmičky, a tak jsme poslední zápas proti Mnichovu Hradišti nechali zahrát lavičku. Nicméně soupeř byl velmi čapavý a pro nás dost špatně uchopitelný. Takže nám naše jízda turnajem trochu zhořkla. 

Celkové hodnocení prvního vystoupení v ČP je za mě velmi kladné. Kluci podávali celý víkend vyrovnané výkony (až na ten poslední) a získali si respekt soupeřů. To se nám bude hodit v prvním kole ČP, které budeme pořádat v Kolíně ve dnech 18-19/11. Přijďte nás podpořit. 

Sestava: Boček M., Honzíček D., Malimánek P., Vašák J., Metzl F., Křiva K., Doubrava M., Hanuš J., Švarc V., Pecha T.

Děkuji Markovi Tichému za odvoz a výraznou pomoc s kaučováním. Obětavým rodičům (Radek Honzíček a Vašákovi) za fanouškovskou kulisu a odvoz.

Trenérka Gábina

 

Český pohár dívek U16

Úspěšný víkend má za sebou výběr starších žákyň, které v Raškovicích až téměř na polsko-slovenských hranicích odehrály 1. kolo Českého poháru. Náročný přesun se uskutečnil již v pátek, cesta v odpolední špičce byla úmorná, naštěstí s příjemným mezipřistáním v Ostravě, kde jsme na chvíli podpořili naše kolínské chlapy v utkání 1. ligy. Přenocování již v pátek se vyplatilo, v sobotu jsme na palubovku nastoupili v plné síle a odhodlání. Soupeři z Moravy pro nás byli velká neznámá, takže se ozývaly se hlasy: „Hlavně ať nesestoupíme. Musíme se udržet někde v půlce.“ Byla tu ale i odvaha: „My to vyhrajeme. Postoupíme!“ Kuráž a víra ve své schopnosti našim holkám nechyběla, a to je dobře. Trenérské rady byly od začátku jednoznačné. „Musíte tlačit především na servisu!“. A to se naštěstí hned v úvodním zápase s Jaroměří dařilo. Děvčata podala sebevědomý výkon a zápas s jistotou vyhrály 2:0.

Hned dalším soupeřem byl tým Rudolfova u Č. Budějovic. Viděli jsme je hrát na vedlejším kurtu a bylo jasně vidět, že tenhle tým bude aspirovat na první místo v tabulce. Nám zápas měl ukázat zrcadlo, jak si budeme stát dále. Naše holky předvedly výbornou hru, zápas byl vyrovnaný od začátku do konce. V prvním setu, kdy jsme soupeře měly v koncovce už „na lopatě“ jsme ale udělali pár fatálních a zbytečných chyb a nakonec z toho byla prohra 24:26.  Druhý set bral bohužel také soupeř, podepsalo se na tom velké množství zkažených podání, které prostě body nepřinášejí. I tak jsme se shodli s trenérem Rudolfova, že zápas měl úroveň.

Jen s malou pauzou jsme zase vyběhli na palubovku, kde nás čekal tým Opavy. Mohlo by se zdát, že naše holky budou „zbité“ předešlou prohrou, ale nebylo tomu tak. Koncentrované hráčky s touhou vyhrát opět poslechly trenérskou radu: „tlačte na servisu!“. Fungovalo to a bylo z toho celkem hladké vítězství 2:0.

Snědli jsme tak akorát kousek banánu a už jsme zase šli do čtvrtého a posledního sobotního zápasu, tentokrát s domácími Raškovicemi. Na první pohled snadný soupeř, hráčky menšího vzrůstu s ne úplně atraktivní hrou. Realita ale byla jiná. Naděláme mraky chyb na naší straně, soupeři balon a body v podstatě odevzdáváme a je z toho rázem šílené skóre 16:23. Přichází ale zázrak, síla a potřebná energie. Na podání nastupuje kapitánka Anežka Králová a sází jedno za druhým. Celý tým drží absolutní pozornost na každý míč a soupeře drtí. Ten nestačí dát už ani bod a devět podání v řadě končí vítězstvím pro kolínské barvy 25:23! Holky jsou v euforii, co dokázaly, my trenéři z nervů zestárlí o deset let, holky z Raškovic rozsypané. V druhém setu je už nepustíme téměř k ničemu a se skóre 25:12 bereme tři body za zápas. Jsme na úžasném druhém postupovém místě v tabulce a jdeme v klidu spát. V neděli nás čekají dva zápasy a stačí jeden vyhrát…

Ráno byly na řadě Svitavy. Strašně toužíme po vítězství a první set je doslova bičující vlna z naší strany. Vyhráváme 25:13, zdá se, že soupeř si s námi neví vůbec rady. Ale klíčové momenty jsou pro mladé holky stále těžké.  Svázanost, nervozita z výsledku má za následek opět extrémní neúspěchy na servisu. Do toho se začala vytrácet jistota v poli a najednou jsme to byli my, kdo neměl vůbec žádný recept. Vzchopíme se až v závěru setu, ale nestačí to, prohráváme 21:25. Jdeme do tiebreaku, s tím, že „musíme“. Ale během chvilky prohráváme 0:7. Hrozivou ztrátu naštěstí zastavujeme, ale i tak prohráváme tiebreak 13:15 a zápas s výsledkem 1:2. Svitavy jsou rázem adeptem na druhé postupové místo a nám zbývá jediné, vyhrát poslední zápas – s Ostravou. Tady se nakonec ukázala obrovská síla našeho týmu a pomohly i drobné změny v sestavě. Zápas si nenecháme ani na chvilku vzít a vítězíme 2:0 (11, 20). Radost je obrovská. Je to tam!!! Postupujeme s Rudolfovem do první sedmičky mezi absolutní dívčí volejbalovou špičku, kam nyní patříme i my. Holky, jste hvězdy!

Našeho úspěchu by ale nebylo bez dvou mužů. Tatínkové Přemek Král a Milan Slezák celý náš tým na turnaj nejen bezpečně odvezli, ale po celý turnaj doslova ovládali hlediště diváků. S dvěma kolínskými bubny od maskota Koldy se postarali o největší rachot v hale a nám byli neuvěřitelnou potřebnou oporou. Takže kluci, velké díky i vám!!

Trenéři Dan a Hanka

Sestava: Doušová E., Hamtáková, Knížáková, Kozáková, Králová, Krausová, Morová, Nezavdalová, Petřinová, Pojerová, Skořepová

 

Krajský přebor chlapců U14

Chlapci U14 v neděli úspěšně odehráli další kolo krajského přeboru, kdy pohodlně přehráli Příbram B, Kladno a nakonec i Odolku. Přestože dokážou zahrát i lépe,  vyhráli vše zaslouženě.  Opět jsme zkusili zapojit mladé hráče, což se povedlo. Všem moc děkuji, a již se těšíme na příští kolo, kdy se doma potkáme opět s Prosekem, Příbrami B a Mělníkem. 

Trenér Radek