Začala nám nová sezóna: dvě vítězství mužů a boj starších žáků

09.09.2019 18:57

A máme tady premiérové vydání Pondělní bagrovačky v nové sezoně. Zatím stručné, ale ony se ty víkendové události z volejbalu, výsledky a novinky, naplno rozjedou. Však uvidíte.

 

Starší žáci (konkrétně dva týmy - A a B) sehráli první kolo krajského přeboru - a to hned na úvod doma v Kolíáně. Kolín B se utkal postupně s Kralupy B, Kralupy A a Kladnem. Všechna utkání prohrál stejným poměrem 0:2. Hra nebyla vůbec špatná, družstvo vesměs tvoří mladší žáci, kteří mají tuto kategorii jako "ohrávací". Sestava: Kubáč J., Nohejl F., Hála M., Nepraš J., Šotola T., Pošík J., Dufek M., Pásler M., Malimánek M., Sehnal J., Černý Š., Vonšovský J. a Jiráček F.

Kolínské "áčko" začalo proti Kralupům "A". Zvítězili jsme, ale nevyvarovali jsme se šedivkám, a proto byl první set jen těsný. Druhý set kluci nezaspali a bylo z toho vítězství 2:0. V dalším utkání jsme narazili na Kladno. Ten jsme prohráli 2:0. Ovšem porazili jsme se sami. V každém setu jsme vedli i o 6 bodů, ale nedokázali jsme sety dotáhnout k vítězství. To mě velmi mrzí. V posledním utkání turnaje jsme narazili na Kralupy "B". Zvítězili jsme hladce 2:0, na hřiště se dostali všichni hráči. Sestava: Vojta Barták, Jakub Hladík, Jan Ječmínek, David Kolek, Jakub a Tomáš Opovi, Adam Patočka, Rafael Rossi, Matěj Stoupa a Vojta Vondráček.

Trenéři Gábina a Dan

 

Zatímco část dětí a mládeže na vstup do soutěží teprve čeká, muži už to rozjeli: po domácím dvojutkání proti Pňovu - Předhrádí, nováčkovi krajského přeboru II. Třídy (výsledek 1:3 a 3:2), hostili rovněž doma - neobvykle uprostřed týdne - Kutnou Horu. I diváci říkali, že hrál pěkný volejbal, který se navíc dohrával za umělého osvětlení. Jestli paměť neklame, stalo se tak teprve podruhé za ty roky, co si na hřiště můžeme přisvítit. A potěšil i výsledek: výhry 3:2 a 3:2. Tuto sobotu, 14. září, hostíme Benátky nad Jizerou. Klasicky od 9 hodin u chaty. Diváci jsou srdečně zváni.