Z minivolejbalové Ostravy jsme přivezli medaile

05.06.2023 21:22
V pátek v 16.30 hod jsme vyrazili autobusem s 9 týmy, čtyřmi žlutými, po jednom oranžovém a červeném a třemi modrými do Ostravy na celostátní festival minivolejbalu, s cílem dovést nějaké cenné kovy. Cesta proběhla v pohodě a ve 20.30 hod jsme se ubytovali v tělocvičně ZŠ. V sobotu ráno byl plánovaný budíček v 7.30 hod, ale většina hráčů nemohla dospat, takže v tělocvičně bylo živo, již v 6.40 hod. V 8.00 hod jsme vyrazili do nové atletické haly, kde se hrálo a zde bylo i zajištěno jídlo snídaně a obědy. Před samotným začátkem turnaje, proběhla návštěva mužského seniorského reprezentačního týmu a my využili a pořídili společné foto s čerstvým volejbalistou roku Markem Šotolou. Poté, již vypukla první část turnaje, a to zápasy v základních skupinách.Po skončení jsme se svazovým autobusem přesunuli do haly míčových sportů Campusu a šli fandit na zápasy Českému národnímu týmu žen proti Rumunkám a  Českému národnímu týmu mužů proti Estonsku v Golden European League. Mezi zápasy jsme povečeřeli objednanou pizzu a po zápasech vyrazili městkou hromadnou dopravou na ubytování, kam jsme se dostali až ve 22.15 hod. Ráno vzhledem k balení věcí byl stanoven budíček na 7.15 hod a byla znát sobotní únava, jelikož tentokrát jsme museli většinu hráčů budit. V 8.15 hod jsme vyrazili naším autobusem do haly na snídani. Po snídani nás čekala druhá část turnaje a to skupiny o umístění. Do skupin o medaile nám postoupily 3 týmy žlutých, tým červených, modrých holek a modrých kluků a dokázali jsme z toho vytěžit dva cenné kovy, oba dva ve žlutých. Bronz získali Eleanor Avdulaj a Kristýna Tuláčková a zlato Vilém Vondráček, Jindra Zelinka a Adam Pánek. Dále ve žlutém obsadili 4 místo Sára Blažková a Vojtěch Zelinka a 7 místo Adam Křiva a Julie  Sýkorová. V oranžovém obsadili 7 místo Adéla Váchová, Zuzana Říhová a Nela Zittová. V červeném obsadili 5 místo Ema Pánková, Ella Baráková a Barbora Sýkorová. V modrých holkách obsadili 4 místo Noemi Blažková, Stela Haufová a Kateřina Nezmeškalová a 10 místo Veronika Teplá, Natálie Horáčková a Viktorie Cháberová. V modrých klukách obsadili 5 místo Johan Zitta, Tobiáš Pecha a Jan Vašák. Všem hráčům děkuji za vzornou reprezentaci klubu a samozřejmě velký dík patří trenérskému doprovodu ve složení Markéta Šotolová, Martina Nezmeškalová, David Málek, Zdeněk "Kolda" Novotný
 
Radek Honzíček - trenér

V pátek v 16.30 hod jsme vyrazili autobusem s 9 týmy, čtyřmi žlutými, po jednom oranžovém a červeném a třemi modrými do Ostravy na celostátní festival minivolejbalu, s cílem dovést nějaké cenné kovy. Cesta proběhla v pohodě a ve 20.30 hod jsme se ubytovali v tělocvičně ZŠ. 

V sobotu ráno byl plánovaný budíček v 7.30 hod, ale většina hráčů nemohla dospat, takže v tělocvičně bylo živo, již v 6.40 hod. V 8.00 hod jsme vyrazili do nové atletické haly, kde se hrálo a zde bylo i zajištěno jídlo snídaně a obědy. Před samotným začátkem turnaje, proběhla návštěva mužského seniorského reprezentačního týmu a my využili a pořídili společné foto s čerstvým volejbalistou roku Markem Šotolou. 

Poté, již vypukla první část turnaje, a to zápasy v základních skupinách.Po skončení jsme se svazovým autobusem přesunuli do haly míčových sportů Campusu a šli fandit na zápasy Českému národnímu týmu žen proti Rumunkám a  Českému národnímu týmu mužů proti Estonsku v Golden European League. Mezi zápasy jsme povečeřeli objednanou pizzu a po zápasech vyrazili městkou hromadnou dopravou na ubytování, kam jsme se dostali až ve 22.15 hod. Ráno vzhledem k balení věcí byl stanoven budíček na 7.15 hod a byla znát sobotní únava, jelikož tentokrát jsme museli většinu hráčů budit. 

V 8.15 hod jsme vyrazili naším autobusem do haly na snídani. Po snídani nás čekala druhá část turnaje a to skupiny o umístění. 

Do skupin o medaile nám postoupily 3 týmy žlutých, tým červených, modrých holek a modrých kluků a dokázali jsme z toho vytěžit dva cenné kovy, oba dva ve žlutých.

Bronz získali Eleanor Avdulaj a Kristýna Tuláčková a zlato Vilém Vondráček, Jindra Zelinka a Adam Pánek. Dále ve žlutém obsadili 4. místo Sára Blažková a Vojtěch Zelinka a 7. místo Adam Křiva a Julie  Sýkorová. 

V oranžovém obsadili 7. místo Adéla Váchová, Zuzana Říhová a Nela Zittová. V červeném obsadili 5 místo Ema Pánková, Ella Baráková a Barbora Sýkorová. V modrých holkách obsadili 4. místo Noemi Blažková, Stela Haufová a Kateřina Nezmeškalová a 10. místo Veronika Teplá, Natálie Horáčková a Viktorie Cháberová. 

V modrých klucích obsadili 5. místo Johan Zitta, Tobiáš Pecha a Jan Vašák. 

Všem hráčům děkuji za vzornou reprezentaci klubu a samozřejmě velký dík patří trenérskému doprovodu ve složení Markéta Šotolová, Martina Nezmeškalová, David Málek, Zdeněk "Kolda" Novotný

 

Radek Honzíček - trenér