Z Kralup bod

09.11.2015 17:35

První zápas s Příbramí byl z počátku vyrovnaný, ale následná kombinace našich chyb a rozehrání se smečařek soupeře vedla k naší porážce 2:0. Druhý zápas s domácím „áčkem“ nebudu komentovat. Případní diváci uvidí v Kolíně, 22. listopadu, že tohle zatím vážně nejde.

A nakonec Kralupy „B“. To je soupeř kterého můžeme porážet, a taky to byl zápas jak se patří. Holky se, po předchozím tsunami na hřišti a posléze v šatně, probudily ke slušnému výkonu a tak nastal boj o každý míč. První set ještě nevyšel, ale bylo vidět odhodlání a bojovnost. Vítězství v setu druhém nás posunulo do taibreaku, zajistilo bod a možnost se poprat o druhý. Nástup do rozhodujícího setu byl ovšem hrozný a stav 4:10 nevěstil nic dobrého. Pak jsme ovšem začali soupeře přehrávat na smeči, ten naopak kazil servis i útok. 12:14 a zase zkažené podání Kralup. 13:14 a naše špatná obrana do pověstného místa „kde to nikdy nikdo nemá“ (volejbalisti určitě ví a dalším zájemcům vysvětlím :D ), rozhodla o naší porážce 1:2.

Bez Danči, zraněné Simony, nemocné Zuzky, s téměř netrénující Klárou, a zcela z formy hrající Aničkou, jsme měli malou naději na lepší výsledek. V následujících šesti trénincích před dalším, domácím kolem nás čeká zlepšování bagru, bagru, postavení hráček při obraně a pro změnu bagr. :D

Závěrem bych chtěl poděkovat paní Friedrichové a především Blance Křivánkové za pomoc s dopravou na utkání.

Lukáš