Víkend snů: (skoro) samá vítězství našich týmů

20.01.2020 20:48

Proti bodově dotirajicimu soupeři z Ústí nad Labem odehráli ligoví junioři v sobotu dva zápasy, oba vítězně. Náš výkon bych charakterizoval slovy soustředěný a zodpovědný. V obou utkáních jsme dodrželi stanovenou taktiku, kvalitním podáním na hůře přihravajiciho smečaře jsme soupeři prakticky neumožnili útočit středem sítě. A útok Ústí z hlavniho kůlu jsme otupili kvalitním trojblokem a velmi dobrou hrou v poli. Navíc jsme měli slušně přihráno a Kuba toho využíval k velice pohledným kombinacim. Za výkon zaslouží pochvalu všichni hráči.
Pohled na tabulku je příjemný, vedeme o devět bodů a postup do kvalifikace o extraligu juniorů máme ve svých rukách.
Děkujeme divákům, kteří si našli cestu do haly v hojném počtu a moc nám pomohli. A zvláštní dík Koldovi, který diváky dostával do varu.
Sestava: Ruda, Kuba, Šotek, Michal H., Šimon, Mára, Denis, Vojta N.
Trenéři Komín a Tomsa

 

V sobotu 18.1.2020 vyjely ligové kadetky odehrát předposlední dvojzápas do Hronova. Jednalo se o důležité zápasy, protože v pripade vítězství bychom si upevnili druhé místo v základní skupině a tím si zajistili postup do skupiny o 1. až 6. místo. První utkáni jsme vyhráli 3:2. Naše hra se sice vyznačovala velmi špatným příjmem a nedodržovánim systému, ale chuť vyhrát nakonec přinesla své ovoce. Druhý zápas jsme odehráli již o něco lépe, zejména holky soupeře ničily vysokými bloky a také postavení při obraně se zlepšilo. Výhra 3:1 byla zasloužená. Zápasy jsme odehráli ve složení: Alžběta B., Adéla J., Kája R., Ema K., Síma P., Elis R., Helča J., Martina F.

Ve stejném termínu jsme museli postavit ještě jeden tým na krajský přebor juniorek, kde jsme zatím na prvním místě. Družstvo jsme poskládali s velkou výpomocí děvčat od Dana Vejdelka. Děvčata porazila M.Boleslav 3:0 a prohrála s Benátkami 0:3. I přesto jsme zůstali na 1. místě. Do Mladé Boleslavi jely: Bára T., Terka K., Ada K., Johana F. Anna H., Veronika N., Lucka K., Jana H.

Trenér Jarda

 

O víkendu bojovali starší žáci v Hradci Králové na dalším kole Ceského poháru, tentokrát již spojeného s moravskými týmy, kam jsme postoupili z české části. A byla to jízda. V sobotu jsme vyhráli všechna čtyři utkání, postupně nad Dansportem Praha, Odolena Vodou, Orionem Praha a s Ústím nad Labem. Kluci hráli výborně a forma jim zůstala i do dalšího dne, kde zdolali Nový Jičín a Svitavy. Po těchto šesti výhrách jsme slavili postup a jak už bývá zvykem do posledního zápasu nastoupila kompletně lavička. Kluci se předvedli a jejích nasazení bylo obdivuhodné. Hráli proti druhému postupujícímu a díky domácí atmosféře, kterou vytvořili hráči základu, Hradec velmi potrápili. Slavíme postup a jeden z letošních cílů je pokořen. Díky kluci!!! 

Sestava: David Kolek, Vojta Vondráček, Matěj Stoupa, Honza Ječmen, Rafael Rossi, Kuba Opa, Tomáš Opa, Jirka Nepraš, Tomáš Šotola, Honza Kubáč, Ondra Novotný a Kuba Hladík. Speciální poděkování patří Honzovi Ječmenovi a Petru Šotolovi

Trenér Dan

 

 

 

Další tři výhry v krajském přeboru vybojovaly v neděli mladší žákyně v Benátkách nad Jizerou! Naskládali jsme s Davidem do aut tuto sestavu - Russová Gabča, Sukdoláková Eli, Ulcová Terka, Apolenová Niki, Nollová Emča, Opočenská Emča, Stieberová Stela a Horčičková Lea - a vyrazili. Nejdůležitější je motivace, což jsme minule v Benátkách podcenili, takže od začátku bylo jasné, že stačí jedna prohra a Mekáč nebude. Holky bojovaly jako lvice, takže občerstvení si zasloužily. A jako bonus nakonec - mlsal tam i youtuber Lukefry! Takže bylo foto a spokojenost. S Davidem nás to také potěšilo, ač jsme o existenci tohoto borce slyšeli poprvé. Jo a v tabulce jsme první!

Trenéři Lucka a David