Vezeme body z Rakovníka

01.12.2014 08:49

Dne 29. 11. 2015 jsme se zúčastnili turnaje mladších žáků ve městě Rakovník.

První zápas jsme hráli s obávaným mužstvem z Příbrami. Soupeře se náš tým z Kolína zalekl a celý první set to bylo znát. Příjem podání byl propadák a na těch pár možností smečovat jsme nebyli důrazní nebo se jenom zalívalo.

Ve druhém setu kluci začali stejně jako v prvním a vypadalo to na drtivou porážku, ale poté se o hodně zlepšilo podání, vrátila se nám koncentrace a radost ze hry. Začali jsme soupeře dohánět, ale koncovka se nám nepovedla, takže nám do tabulek přibyla první prohra.

Další zápas byl s domácím Rakovníkem. Oproti předchozímu zápasu byl tento až pohodový. Na Rakovník stačilo umístit podání do hřiště. Jejich příjem byl katastrofální. A pokud něco vybrali, tak velkým obloukem přímo nad sebe. Na síti  nehráli vůbec nic, ani neblokovali, takže to bylo snadné vítězství pro Kolín. A zároveň spravilo chuť po hořké porážce od Příbrami.

Ve třetím a posledním zápase nás čekala Odolena Voda.  Soupeř hrál příliš opatrně. My jsme začali parádním příjmem a byli jsme také důraznější na síti. O to se postaral Šimon Kubrycht s Janem Haufem. Na saku si také dobře počínali Kryštof Vaňous a Martin Patočka, který dal dlouhou šňůru nádherných servisů. Zaslouží si za ně nemalou pochvalu. Nádherným příjmem se blýskli Marek Tichý a Michal Adámek. Družstvu se podařilo vybojovat zasloužené vítězství.

Každý měl na turnaji černé chvilky, ale ostatní mu je pomohli překonat. Z Rakovníka si přivážíme cenné 2 výhry.

 

Michal Adámek