V Kolíně se hraje - po dlouhé době - druhá volejbalová liga

04.10.2021 16:20

Po téměř roční odmlce zaviněné pandemií sehráli muži první soutěžní utkání. Zavítali jsme na palubovku tradičního účastníka II.ligy ve Dvoře Králové. Kluci během dlouhé herní pauzy určitě nezaháleli, fyzicky je tým připravený velmi dobře, bohužel na hřišti se v plné nahotě projevilo obrovské tréninkové a zápasové manko. Veliké množství laciných chyb v obou zápasech nás stálo lepší výsledek. Klukům nelze vytknout, že by se o lepší výsledek nechtěli poprat, bojovnost určitě nechyběla. Nezbývá, než dobře trénovat a získat zpět jistotu a pohodu. Určitě jsme volejbal nezapomněli, jsem si jistý, že za dva za tři týdny poctivého trénování budeme zpátky a začneme sbírat body do tabulky.

Dvůr Králové - Kolín   3:0 a 3:1

Sestava: Kuba Hoang, Šotek, Ruda, Denis, Dan Bartoš, Michal Hovorka, David Kubát, Šimon, Haufíno, Honza Ječmínek, Martin Červinka, Mára Tichý. 

Trenér Komín

 

Naše mladší žákyně svedly neděli své první souboje v krajském přeboru. Jak? Techniku hry nebudu řešit, jelikož jí bylo málo, takže A-čko má dvě vítězství a jednu porážku. Ale jinak celkem dobrý :)

Kolín A – Kolín B 2:0

Kolín A – Říčany 0:2

Kolín A – Pečky  2:0

Trenér Lukáš

 

V neděli si poprvé vyzkoušely šestkový volejbal i mladší žákyně "B". I když některé z nich se budou tuto sezónu věnovat hlavně minivolejbalu, tohle byla zkušenost. Naučily se zdravit soupeře, sledovat rozhodčího a oslavovat bod (hlavně po zkaženém podání rivalů:-)). Sice samé prohry, ale bylo to ... roztomilé.

 

Trenérka Lucka