V Hořovicích bez bodu

12.10.2015 10:52

Původní můj nápad ohledně článku o nedělních zápasech byl napsat: „Třikrát nás seřezaly“, a tím to skončit. Ale nebylo by správné psát jen oslavné a vtipné články po výhrách. Takže pár slov o dni, kdy rozhodně nebylo posvícení.

To, že nás soupeřky třikrát vystřílely z kurtu je pravda pravdoucí, neboť rozdíl mezi základní skupinou a finálovou je obrovský. Dlužno ovšem dodat, že holky mohou za porážky tak z 50-ti procent. Z druhých padesáti na ně prostě nemáme fyzicky, výškově, počtem odtrénovaných hodin…….. Snažily se, o tom není sporu, ale druhou blokařku nám to nevyrobí a tak neustálé šachy s Verčou ( na blok, na smeč, na blok) vedou jen k tomu, že se rozloží i ten zbytek.

Ne, nehráli jsme dobře. S Benešovem to bylo minimálně na vyhraný set, Hořovice se dají porazit, ale Kralupy neporazí nikdo. Máme tedy na víc. Některé hráčky se proti těmto soupeřkám nedostanou na hřiště, protože tohle by pro ně nebyla zkušenost s těžkým zápasem, nýbrž boj o holý život, v lepším případě o zachování si duševního zdraví. Nedělní pohled pravdě do očí nám ukázal, že musejí nastat změny v tréninku jak co se týče obsahu, intenzity, tak i přístupu všech zúčastněných.

Lukáš