Suverénních šest bodů pro juniory - dvakrát porazili Nymburk

18.11.2019 20:56

Pondělní bagrovačka, výběr z víkendových událostí, je tentokrát trochu kratší. Ale zato přináší samé dobré zprávy.

Junioři odehráli v sobotu v lize domácí dvojzápas. Tentokrát jsme přivítali borce ze středu tabulky, kteří reprezentují Nymburk. Oba zápasy si byly velice podobné, a to jak výkony hráčů, tak svým rychlým průběhem. V obou zápasech byla znát naše fyzická převaha, ale i nasazení a naše větší chuť vyhrát. Byli jsme lepší v podstatě ve všech herních činnostech, což jsme dokázali udržet až do konce obou střetnutí. Tentokrát jsme se vyvarovali i přílišného množství chyb na servisu, slušně jsme bránili a i náš útok se tentokrát obešel bez zbytečných nevynucených omylů. Po rychlém a vlastně i jednoznačném průběhu tedy vyhráváme 3:0 a 3:0, i když musím připomenout, že nám to Nymburk svojí hrou dost ulehčil a svojí kvalitu jakoby do Kolína ani nepřivezl. Příští týden se utkáme s dalším středotabulkovým soupeřem - pojedeme hrát na Odolku. Sestava: Denis, Ruda, Šotek, Kuba, Mára, Haufino, Michal R., Vojta N.,Vojta S., David H. 

Trenér Komín

 

Kadetky vyjely v neděli odehrát další kolo krajského přeboru juniorek do Neratovic. V tréninkovém tempu porazily Kunice 3:0. Další zapas odehrály s domácími Neratovicemi. Děvčata z Neratovic nás trochu potrápila servisem, ale přesto jsme přesvědčivě vyhráli 3:1. Sestava: Adéla J., Alžběta B., Kája R., Simona P., Barča T., Jana H., Ema K., Terka K. 

Trenéři Jarda a Víťa

 

V neděli jsme hostili krajské kolo v minivolejbalu. Byl - jako vždycky - to hukot (celkem přes 170 hráček a hráčů), ve kterém se naše týmy rozhodně netratily. V modrém minivolejbalu jsme vybojovali zlato (Tomáš Šotola, Jakub Adámek, Milan Boček), stejně tak v červeném (Denis Honzíček, Ondřej Matyáš).