Starší žákyně se moc nepředvedly

10.03.2016 10:41

Nedělní zápasy v Příbrami přinesly pouze bod a to ještě s Benátkami, které bychom měli porážet. Plusem v tomto třísetovém zápase bylo otočení hrubě nepříznivého stavu v druhé sadě a tím získání zmíněného bodu za porážku 1:2.

Výkon v druhém zápase s domácí Příbramí nebyl s ohledem na sílu soupeře vůbec špatný. Nezalekli jsme se jich, útočilo se a bránilo místy celkem statečně. Ne ovšem dostatečně. K tomuto zápasu bych chtěl jen dodat jediné. Pokud se někdo na hřišti obává, že ho míč od soupeřek trefí, že to bude bolet, že …bla, bla, bla, tak ať se poohlédne po nějakém mažoretkovém kroužku, kterých je dostatečný počet v Kolíně i širém okolí. Tam se může stát pouze, že mu hůlka s bambulí na konci spadne na palec, nebo že mu bude foukat pod minisukni.

Zápas s Hořovicemi jsem čekal vyrovnaný s tím, že vítězství není vůbec nic nemožného. Tady se ovšem projevila má naivita. I přes nesčetné zkušenosti z dvaadvacetiletého manželství jsem si neuvědomil, že rekce ženského pohlaví bývá pro nás muže z velké části neočekávaná a velmi překvapivá. Takže porážka 2:0

Lukáš