Starší žákyně budou hrát první výkonnostní skupinu v kraji

19.09.2017 11:23

Krajský přebor  - starší  žákyně, 16.9.2017 Kolín

V sobotu jsme vstoupili do druhého kola soutěže krajského přeboru. Hrálo se doma za divácké podpory rodičů a přátel volejbalu .

Děvčata z Áčka měla před sebou premiéru hry v novém postavení s jednou nahrávačkou a zvládla ji bezchybně! Postupují do I. výkonnostní skupiny z prvního místa bez ztráty kytičky. Hravě si poradila a naším Béčkem, Kutnou Horou, Pečkami i Nymburkem. Vše vyhrála 2:0. Pomohlo tomu výborné podání a odvaha v útoku.

Děvčata z Béčka to mají trochu složitější. Ačkoli v sobotu hrála opravdu dobře a výkon proti Nymburku byl naprosto famózní výhrou 2:1, jsou kvůli prohře s Pečkami v minulém kole a prohře s Kolínem A tuto sobotu na čtvrtém místě. Znamená to, že 1.10. budou hrát ještě dodatečnou kvalifikaci o postup do I. výkonnostní skupiny.

Sestava Kolín A: Fořtová S., Zapletalová Z., Janečková K., Tichá B., Kubrychtová T., Kmochová A., Jehličková H., Masopustová B., Sršňová V.

Sestava Kolín B: Spoustová B., Kvasničková K., Vorlíčková K., Pavelková P., Jarešová A., Blažková A., Nováková K., Dušková D., Bartůňková N., Košvancová E.

 

Krajský přebor – mladší žákyně, 17.9.2017 Kostomlaty

A v neděli vyrazily mladší žákyně se Svatkou Russovou na další kolo krajského přeboru do Kostomlat. Čekaly je pouze dvě utkání s Mladou Boleslaví a Kostomlaty. Oba zápasy vyhrály s přehledem 2:0. Holky zaslouží pochvalu.

Sestava: Blažková A., Vorlíčková K., Sršňová V., Vlachovská A., Koděrová D., Jarešová A., Košvancová E. a Russová G.