Starší žáci zakončili sezónu čtvrtým místem v sérii "Volej túru po trati"

22.06.2020 17:24

V sobotu se starší žáci se zúčastnili finále velice kvalitně obsazené "Volej túry po trati", což byla série pěti turnajů hraných - jak název napovídá - ve městech ležících na významných železničních tratích. Finále hostil Nymburk. Obsadili jsme 4. místo a stejně jsme dopadli i v celé "túře". Hráli jsme velice dobře, ale bohužel jsme zvítězili jen nad týmem z Kralup nad Vltavou (mimochodem vítězem přebortu Středočeského kraje). 
Hodnocení je jednoduché: Na začátku sezóny bych netušil, že na jejím konci (i přes vynucenou pauzou) budeme hrát tak dobrý volejbal. Chybí nám vypilovat detaily, ale to drilem dokážeme. Rád bych klukům za sezónu poděkoval. Doufám, že dobrá hra, výsledky v závěru sezony a setkání s národním týmem v Jablonci nad Nisou kluky ještě více nakopne do další tvrdé práce v nadcházející sezóně. Díky kluci.

Trenér Dan

 

Výběr Středočeského kraje odehrál turnaj, v němž se utkal s ostatními krajskými výběry - byly to dívčí ročníky 2006 a 2007. Dres středních Čech oblékla i naše Gabriela Russová (a to jako nejmladší, jediná ve výběru je ročník 2007). Podle trenéra výběru je Gábina velkým přislibem do budoucna.

 

A ještě jednou děvčata: Kateřina Synková a Ema Nollová vyrazily do Brandýsa nad Labem, kde se pod vedením svazových trenérů konalo soustřední volejbalových nadějí ročníku 2008.