Starší žáci na 16. místě v Českém poháru. Juniorky a kadetky (skoro) vítězné

07.10.2019 18:04

Starší žáci se o víkendu zúčastnili 1.kola Ceského poháru. A bohužel slovo "zúčastnili" je i v některých zápasech dosti přiléhavé. Přesto jsme uhájili 16. místo (ze 24 týdmů), a tim si zajistili účast ve druhé prostupující osmičce. Velkou radost nám (ještě Petrovi a Gábině) udělali hráči v posledním zápase, který sice prohráli těsně 2:1, ale předvedená hra a nasazení byly neuvěřitelné. V tomto utkání hráli: Jiří Nepraš, Ondřej Novotný, Jan Kubáč, Tomáš Šotola, Rafael Rossi a Tomáš Opa. Další zúčastnění: David Kolek, Matěj Stoupa, Vojta Barták, Jan Ječmínek, Jakub Hladík a Jakub Opa.

Další kolo Ceského poháru hrajeme 3. až 4. listopadu.

Trenér Dan

 

V sobotu sehrály doma kadetky další utkání 1.ligy a to proti Meteoru Praha. Meteor nás v kvalifikaci do ligy porazil dvakrát 3:0, a tak jsme mu měli co vracet. Oba zápasy byly velmi vyrovnané, byl to boj. V prvním utkání jsme již 2:0 prohrávali, ale nakonec v tiebreaku vyhráli 3:2. Ve druhém utkání jsme již vedli 2:1, ale ve čtvrtém setu se děvčata dostala do psychické nepohody (špatný příjem) a opět o všem musel rozhodnout tiebreak. Nepohoda nám vydržela až do stavu 13:8 pro Meteor, nicméně potom se hra výrazně zlepšila a nakonec jsme prohráli tiebreak 13:15. Objektivně vzato si Meteor remízu na zápasy zasloužil. Trenéři domácího týmu však mohli být spokojení, neboť bylo na naší hře vidět od kvalifikace velké zlepšení.
Sestava: blok: Kája R., Adéla J., smeč: Bára T., Terka H., Ema K., Elis R., nahrávka: Síma P., účko: Betty B., libera: Terka K., Martina F.

Trenér Jarda

 

V neděli se hrálo 2. kolo krajského přeboru juniorek. Našimi soupeři byly týmy z Neratovic a z Kunic. Děvčata v pohodovém tempu oba týmy porazila, a to Kunice 3:1 a Neratovice 3:1.
Sestava: Anna K., Jana H., Adéla K., Karolína K., Kája R., Adéla J., Bára T., Terka H., Ema K., Elis R., Síma P., Betty B.

Trenér Jarda

 

Muži zakončili podzimní část krajského přeboru 2. třídy proti nováčkovi soutěže z Pnova - Předhrádí. V srpnu, v prvním kole, se jim podařilo získat dva body za vítězství v tiebreaku. Tentokrát byl ale soupeř nad jejich síly a prohráli dvakrát 3:0.