První novoroční vítězství pro kluky U16. A jeden bodová "psychická obrátka"

08.01.2024 18:02

Šesté kolo krajského přeboru U16 jsme sehráli doma. Soupeři byli tři: Kladno, Králův Dvůr a Mladá Boleslav. Byli jsme v roli favorita a splnili jsme ji dokonale. Uhráli jsme všechna tři vítězství 2:0. Kluci po prázdninové pauze předvedli solidní výkony a doufám, že v nich budou pokračovat i za 14 dní na ČP v Hradci Králové. 

Sestava: Boček M., Metzl F., Nezmeškal  M., Doubrava M., Vašák J., Křiva K., Honzíček D., Malimánek P., Nohejl T., Šotola Š., Hovorka L., Pecha T. a Švarc V.

Děkuji Markovi za trenérskou podporu a rodičům za diváckou kulisu.

Gábina

 

V neděli jsme vyrazili do Kralup nad Vltavou k šestému kolu středočeského přeboru kategorie U20 chlapců. Odjížděli jsme s tím, uhrát lepší výsledek než ve druhém kole v domácím prostředí, ale tento cíl se nám nepodařil splnit a opět jsme prohráli dvakrát 0:3. 

Kromě druhého setu prvního zápasu, kde nás soupeř jednoznačně přejel a nám nešlo vůbec nic, měly ostatní sety stejné dva důvody, proč jsme neuspěli. I když jsme si to před každým setem zdůrazňovali a i provedli změny v sestavě, tak jsme v naší hře nedokázali odstranit velký počet zkažených servisů a nevynucených chyb na útoku, takže jsme soupeři dávali body zadarmo. Naopak musím kluky pochválit, že v ostatních činnostech jsme byli minimálně vyrovnaný nebo lepší než soupeř. Je jasné, na co se teď v tréninku budeme muset zaměřit a věřím, že se to úspěšně ukáže v dalších zápasech.

Sestava:  Stoupa M., Kubelka V., Kubač P., Pošík J., Kubač J., Rybář J., Ječmínek J., Malimánek M., Holzbauer J. a Vonšovský J.

Děkuji za pomoc s dopravou a morální podporou Janu Ječmínkovi st.

 

Holky U20 vyrazily do nedalekých Lázní Bohdaneč, sehrát utkání z týmem Pardubic. Naše okleštěná sestava se v prvním zápase spíše prala sama se sebou. Výsledek 3:0 pro Pardubice byl všeříkající. Po zdravém naštvání samy na sebe, se holky zvedly a podali standardní a vyrovnaný výkon. Typická obrátka v psychice a výhra 3:0 pro nás. Sestava: Nečasová, Kantorová, Knižáková, Mullerová, Málková, Jarešová, Mikšovská, Morová