Pondělní (prázdninová) bagrovačka: starší žáci postupují výš - po skvělém výkonu

27.02.2018 13:27

Tahle bagrovačka je prázdninová a trochu stručná. Ale určitě zajímavá - protože starší žáci hráli doma další turnaj Českého poháru. A bylo to skvělé představení a reklama na dobrý mládežnický volejbal.

Jen připomeňme, že to byl akce druhé výkonnostní skupiny, do které jsme po posledním turnaji spadli - dílem hlavně proto, že nám kvůli zranění chyběly některé opory základní sestavy.

Doma jsme postupně vyhráli šest ze sedmi zápasů, a to poměrem 2:0. Porazili jsme Zlín, Prosek Praha, Rychnov nad Kněžnou, České Budějovice, Svitavy, Hradec Králové. Do posledniho zápasu s Brnem jsme nasadili celou lavičku. Hrála dobře, ale Brno nepřekvapila a prohrála 2:0. 

Vítězství v turnaji znamená, že jsme postoupili opět do první výkonnostní osmičky - osmičky nejlepších žákovských týmů. Takže za čtyři týdny do Hradce Králové na finále!

Sestava: Kuba Hoang, Ruda Stieber, Petr Šotola, David Horáček, Vojta Soukup, Petr Horák. Střídali: Dan Kotil, David Kolek, Vojta Vondráček, Matěj Stoupa, Adam Škopek, Kuba Hladík, Dominik Šestauber.