Pondělní bagrovačka: Mladší žáci pátí v kraji, starší žákyně čtvrté ze 27 týmů

08.04.2019 18:00

Mladší žáci hráli v neděli poslední zápasy krajského přeboru - v Praze na Proseku tento turnaj rozehráli proti Příbrami. Favorita jsme potrápili jen ve druhém setu – takže prohra 1:2. Potéjsme jasně přehráli Kralupy 2:0. Poslední zápas proti domácímu Proseku měl rozhodnout, kdo bude na konečném 4.místě v kraji. Po lítém boji jsme bohužel prohráli 0:2. Takže celkově 5. místo. Příští týden nás čeká kvalifikace na mistrovství České republiky mladších žáků v Hradci Králové. Sestava: Hladík Jakub, Ječmínek Jan, Kubáč Jan a Petr, Šotola Tomáš, Patočka Adam, Pošík Jakub a Prášek Ondra.

Trenérka Gábina

 

A je konec soutěže, krajského přeboru starších žákyň, jehož začátek byl 8. září 2018!!! Poslední, finálový turnaj pro nás nebyl výsledkově důležitý, jelikož umístění v celkové tabulce bylo již jasné. Děkuji všem hráčkám za čtvrté místo (ze sedmadvaceti týmů) v této dlouhé a těžké sezóně. Jsou to Bary Masopustová, Helča Jehličková, Alžběta Blažková, Kája Kvasničková, Viky Sršňová, Klára Vorlíčková, Adéla Jarešová, Ema Košvancová, Anča Vlachovská, Áďa Kotilová, Tereza Apolenová a Deny Koděrová. Stejně důležité jako hra volejbalistek byla pomoc s dopravou. Sršňovi, Kvasničkovi, Jarešovi a Košvancovi. Ti se umístili na prvních místech. Děkuji.
Trenér Lukáš

 

Tým mužů odjel v sobotu reprezentovat do Vlašimi na zdejší, už tradiční turnaj veteránů. Tedy hráčů nad 40 let. Sešela se tak opět po roce kolínská parta, která spolu hrávala před mnoha a mnoha lety. No, na hřišti se moc nedařilo – ale o to ani tak moc nešlo. Turnaj vyhrála Mladá Boleslav, Kolín skončil na krásném pátém místě. Nahrávač Dan Špringer pak získal zvláštní cenu pořadatelů: jako první hráč v historii turnaje byl vykázán ze hřiště za příliš expresivní výrazy směrem k rozhodčímu.