Pondělní bagrovačka: juniorky vyhrály, žáci vyhráli, junioři vyhráli... Prostě - všichni vyhráli :)

05.11.2018 21:15

Tenhle víkend byl volejbalově trochu odpočinkový (myšleno: nehrálo se tak ukrutné množství zápasů jako jindy). Jedna z juniorek nám napsala, jak viděla domácí dvojzápas: "V neděli 4.11. jsme na domácím hřišti hrály s Čelákovicemi dva zápasy. První zápas jsme po dlouhém boji vyhrály 3:2. V druhém zápase za stavu 2:1 na sety jsme přestaly přijímat. Přesto, že jsme se snažily ztrátu deseti bodů dorovnat, už jsme to nedokázaly. I když jsme bodovaly, tak jsme nedokázaly podat šest podání za sebou, a tak jsme šly do tiebreaku, který jsme nakonec vyhrály."

A ještě tradiční pohled trenéra Dana: "Holky z prvního zápasu byly značně nervózní, což se podepsalo na projevené hře. Naštěstí soupeř byl ještě v horší formě a holky svoji bojovností první zápas vyhrály v tiebreaku. Do druhého zápasu jsem trošku pozměnil sestavu a točil hračky, co to šlo. Znovu to byla výhra 3:2. Jsem velmi potěšen, že všech 11 hraček si v zápase zahrálo a především, když jedna měla slabší chvilku, tak druhá ji dokázala nahradit." Sestava: Fořtová S., Fořtová M., Nováková, Friedrichová, Votavová, Masopustová, Zapletalová, Hlínová, Červinková, Jehličková, Howard.

 

Na vedlejším hřišti ve stejném čase nastupovali mladší žáci v krajském přeboru. Porazili po nadšeném a bojovném výkonu všechny soupeře 2:0 (Nymburk, Kralupy, Odolka). Sestava: Ječmínek, Hladík, Kubáč J. a P., Šotola, Patočka A., Prášek, Nohejl, Hála, Pásler a Pošík

 

A ještě jeden rest z minule. Referát Honzy Haufa z utkání juniorské ligy: "V sobotu 27. 10. nás čekalo v pořadí již čtvrté kolo ligy juniorů, tentokrát proti Slávii Liberec. První 2 sety jsme si drželi dostatečný bodový náskok. Dominovali jsme jak v poli, tak na síti. Soupeř sice ve třetím setu změnil sestavu a dotáhl nás, na konci jim však selhal servis a my se vrátili do hry. zápas tedy skončil výhrou 3:0 pro nás. Na začátku druhého zápasu nás soupeř překvapil svou odvážnější hrou na síti. Nám se ale podařilo dát několik úspěšných sérií na servisu a také jsme zlepšili svou obranu. Výsledkem byla další výhra 3:0." 

Sestava: Bartoš, Hovorka, Tichý, Novotný, Hauf, Kadečka, Russ, libero: Kubrycht