Pondělní bagrovačka: junioři bojovali v lize, přečtěte si, jak dopadli

21.01.2019 17:48

Uplynulý víkend měli junioři nabitý: čtyři domáci zápasy ve dvou dnech v juniorské lize. V sobotu proti České Lípě, v neděli je čekalo Ustí nad Labem.

Kolín - Česká Lípa 3:0 a 3:0: Soupeř z těsného sousedství v tabulce, kterému jsme měli co vracet. V první polovině soutěže jsme na jeho půdě v neúplné sestavě utrpěli dvě porážky. Tentokrát naopak v nejsilnější možné sestavě jsme Lokomotivě ukázali, kdo je doma pánem a soupeře jsme vyprovodili dvakrát 3:0. Základní sestava: Kuba Hoang, Ruda Stieber, Michal Hovorka, Petr Šotola, Denis Kadecka, Dan Bartoš a Simon Kubrycht. Střídali: Mara Tichý, Honza Hauf a oba naši benjamínci Vojta Vondráček a David Kolek. Všichni zaslouží pochvalu za koncentrovaný výkon.

Kolín - Usti nad Labem 2:3 a 3:0: Proti silnému soupeři jsme nezačali vůbec špatně, vedení dva nula jsme však nedokázali proměnit a soupeře jsme vlastními chybami vratili do zápasu. Výkon byl ovlivněn vynucenými změnami z důvodu odjezdu dvou hráčů základní sestavy na povinný lyžařský výcvik. Ve druhém zápase i přes špatný začátek solidní výkon. Omezili jsme vlastní chyby, zejména na servisu a houževnatého soupeře jsme porazili po boji 3:0. Rozhodla lepší fyzická kondice a větší vůle po vítězství. Během celého víkendu je nutné vyzvednout práci Šimona Kubrychta na postu libera. Sestava: Tichý, Hovorka, Bartoš, Kadecka, Šotola, Russ, Novotný, Stieber, Hauf, Kuba Hoang, Vondráček, Kolek, Kubrycht.

V lize jsme teď na čtvrté příčce (1. Benátky, 2. Česká Lípa, 3.Ústí), ale máme máme odehráno 14 zápasů, zatímco soupeři před námi už 18.

 

Starší žákyně hrály další kolo krajského přeboru, tentokrát v nedalekých Pečkách. Získaly čtyři body po výsledcích: Pečky - Kolín 0:2, Kolín - Nymburk 0:2, Mělník - Kolín 2:1