Pondělní bagrovačka je zpět - takhle jsme o víkendu hráli

20.09.2021 18:25

Po dlouhé době se vrací naše pravidelná (a vámi oblíbená) Pondělní bagrovačka. Tedy souhrn všeho důležité a zajímavého, co se odehrálo v kolínském volejbalu o uplynulém víkendu. 

Dnes to bude trochu skromnější, protože soutěže se teprve pomalu rozjíždějí. Ale podle rozpisu zápasů už brzo nastanou plnotučnější časy.

Takže: v neděli se hrálo první kolo krajského přeboru mladších žáků. Domácí sestava: Honzíček D., Nohejl T., Malimánek P., Boček M., Metzl F., Vašák J., Křiva K., Novotný M., Nezmeškal M. a Svoboda J. I přes poměrně chladné počasí naši žáci podali velmi hezký výkon a zodpovědným přístupem dokázali všechny soupeře porazit hladce 2:0, takže získali plný počet bodů. Poprvé jsme hráli s liberem a musím pochválit Jirku "Číbu", role libera mu velmi seděla. Pochválit si ale skutečně zaslouží celý tým, všichni hráli velmi dobře a myslím, že jsme skutečně vypadali "nejvolejbalověji". Zapracovat trochu do budoucna budeme muset ještě na psychické stránce, kdy absence dvojice Honzíček a Boček na hřišti nás mírně znervózňovala, ale podařilo se i tyto zkušební chvíle překonat. Vážím si i utkání, v kterém jsme dokázali psychickou odolnost, prohrávali jsme 5:16 při výborném soupeřově podání a dokázali nakonec vyhrát. Na konečných výsledcích se podíleli společně všichni výše jmenovaní hráči týmu. 

Kolín-Nymburk - 2:0 (14,21); Kolín-Kralupy - 2:0 (11;19); Kolín-Odolena Voda - 2:0 (21,20)

Příští kolo nás čeká 10.10. v Příbrami, kde se utkáme zřejmě s nejlepšími týmy, a to opět s Nymburkem a dnes také neporaženou Příbramí.

Trenér Radek

 

O víkendu jsme sehráli první kolo extraligy kadetů. Našimi soupeři byli hráči z Nového Jičína, Karlovarska a ze Slavie a Dukly Liberec. Bohužel nám chyběli kvůli nemoci a zranění Richard Čermák a Martin Rumler a navíc náš nahravač Vojta Vondráček odtrénoval že stejného důvodu jen dva tréninky. Snad jen v zápase proti Karlovarsku jsme podali dobrý výkon, a tedy výsledek z víkendu byl tři porážky a pouze jedna výhra. Tým však má velký potenciál a budeme pracovat na herních činnostech, které nás v zápasech trápily. Sestava: Vojtěch Vondráček, Oskar Palovčík, Matěj Stoupa, Ondřej Prášek, Jan Ječmínek, David Kolek, Vojtěch Barták, Jiří Nepraš, Tomáš Šotola, Rafael Rossi a libero Jan Kubáč

Trenér Dan

 

Muži "B" v sobotu vyjeli na zápas krajského přeboru II. třídy do Mladé Boleslavi. Byla zima, ale šlo to. I přes několik světlých momentů z toho však byla porážka dvakrát 3:0, což sice zabolí, ale na druhou stranu to bylo se sympatickým soupeřem. 

Sestava: Havel, Nutil, Ptáček, Russ, Kopecký, Vančura, střídal V. Blažek