Pondělní bagrovačka je zpět! Čtěte, jak hráli holky a kluci

11.09.2018 13:54

Po prázdninovém oddechu je tady opět Pondělní bagrovačka - náš pravidelný (a vámi oblíbený) informační servis. Neboli volejbalové zprávy z víkendu.

 

Sotva začala škola, už se to rozjelo: starší žákyně v sobotu hned na začátek posbíraly sedm bodů, když v Nymburce nejprve prohrály 1:2 s domácími (takže braly alespoň bod) a následně porazily Pečky A i Pečky B. Takže na úvod slušné - a holky jsou tedy ve skupině "A"  krajského přeboru po prvním kole na druhém místě. O bod za Nymburkem.

Mladší žákyně hrály v neděli doma a prohrály s Pečkami (0:2), zato porazily Nymburk (2:0). Což podle trenérek není špatné vzhledem k tomu, že se do sestavy Zapracovávají nová děvčata, která ještě pořádně nehrála šestkový volejbal. Tuto neděli hrají v Nymburce, kde je čekají Benátky, Kostomlaty nad Labem a Mladá Boleslav. Tak můžete na dálku fandit. 

První zápasy odehráli i starší žáci. V Benátkách nad Jizerou sehráli tři zápasy. S Kralupy A prohráli (až příliš snadno), ale pak zdolali kralupské “béčko” i domácí Benátky. Trenér Dan hlásil, že je spokojený, protože se hrál pohledný volejbal. 

Bylo to fakt nabité, protože ještě hrály i kadetky. A dařilo se jim: v Ćelákovicích po velkém boji prohrály v tiebraku s domácími 3:2 a vyhrály jednoznačně nad Čelákovicemi 3:0. Trenér Jarda viděl nesehranost a školácké chyby. Ale to se na začátku sezóny stává a později na trénincích vychytá.

A nakonec muži, kteří už začali novou sezónu první zářijový víkend, kdy dvakrát prohráli s Mladou Boleslavi (0:3 a 3:1). Tentokrát vyjeli do Kutné Hory a v poněkud improvizované sestavě z toho byly další dvě porážky (úplně stejným poměrem jako v prvním dvojzápase). Což je škoda, protože ve druhém utkání sahali minimálně po tie-breaku.