Pondělní bagrovačka: Dva vítězné zápasy juniorů. A úspěšná děvčata na Českém poháru

27.11.2018 17:35

Sobotní liga juniorů přinesla dvě cenná víězství našich kluků nad celkem Aero Odolena Voda. Soupeř je v tabulce za námi, ale přijel v nejsilnější možné sestavě i s Adamem Shakerem, který je v kádru extraligových můžu a posilou z SK Prosek na postu univerzála. Naše sestava opět postrádala tři reprezentany, plnící si povinnosti na srazu narodního týmu v Mikulově. První zapas byl přetahovanou obou družstev o každý míč, na kurtu se odehrál tuhý boj. Naši kluci prokázali větší touhu po vítězství a také větší zkušenost a vyhranost. Bylo z toho vítězství 3:1. Druhý zápas byl o poznání jednodušší, hosté hráli již bez univerzála Shakera. Kromě drobných trablů v prvním setu jsme dosáhli celkem jednoznačneho vítězství 3:0. 

Sestava: Marek Tichý, Michal Russ, Vojta Novotný, Šimon Kubrycht, Honza Hauf, Michal Hovorka, Dan Bartoš, Denis Kadečka. 

Zvláštní poděkování Gábině, která za hlavního trenéra Komína vzala kaučovaní druhého zápasu a zvládla to skvěle.

 

Dvouapůldenní turnaj Ceského poháru čekal starší žákyně v Novém Jičíně, našem oblíbeném městě. 
V sobotu se začalo prvním zápasem s Českou Třebovou - a vítězstvím 2:0, následoval Rychnov a opět výhra 2:0. Navečer jsme končili s domácím Novým Jičínem porážkou 1:2, ale nebylo to vůbec špatné. V neděli nás už v 9 hodin čekalo utkání s nejsilnějším Bílovcem, takže jsme šli brzo spát, abychom byli připraveni. A povedlo se. Výhra 2:0 byla super !!! Abychom nepostupovali do vyšší skupiny Českého poháru z prvního místa, ztratili jsme v následujícím zápase s Brnem set (2:1) a poté porazili Valašské Meziříčí dramatickým druhým setem 2:0. Takže nakonec druhé místo, dobrá hra, žádné průsery.
Další kolo se koná již 8. a 9. prosince v Poličce.