Ono to půjde, né že né....

30.11.2014 20:13

Oslabené o dvě hráčky ( blokařky ) ze základní šestky vyrazily naše starší žákyně do Kutné Hory ke čtyřem zápasům  krajského přeboru. Nakonec z toho byly zápasy tři, neboť Poděbrady opět dostihly problémy s úzkým kádrem (7 hráček na soupisce) a nedostavily se.

Kostomlaty – Kolín 1:2

Do základu na druhou náhru nastoupila Kačka Šotolová a šlo se na to. První set vyrovnaný až do dvaceti, pak pět servisů Kostomlat a byla změna stran. Ve druhém setu jsme od začátku tahali za delší konec a následný taibreak zvládli s přehledem.

Kolín – Pěčky 0:2

Výpadek mozků u všech hráček – bez komentáře.

Kutná Hora – Kolín 0:2

Trenér v klidu a poníženě poprosil hráčky, jestli by byly tak hodné a přestaly hrát chcíplotiny  a vyříkaly si mezi sebou, jestli to není moc smělé přání. A šlo to. V prvním setu jsme je smázli, ve druhém trochu polevili, ale dovedli zápas do vítězného konce.

Vzhledem k sestavě to nebylo vůbec špatné. Pochvalu zaslouží především dvě hráčky. Lucka Holoubková na smeči a především Simona Fořtová, která na postu nahrávačky nezkazila ani balón. Zároveň bych rád poděkoval všem rodičům za dopravu a povzbuzování . V neposlední řadě gratuluji panu Luďku Holoubkovi za bezchybné zvládnutí prvního zápisu v životě.

Příště a naposledy v tomto roce 7.12.2014 jedeme do Kostomlat.

Lukáš