Nový rok začal a bagrovačka je zpět. Čtěte, jak o víkendu hrály naše týmy

13.01.2020 20:27

V neděli čekaly kadetky dva zápasy krajského přeboru juniorek v Horovicich. V prvním zápase jsme celkem presvedcive porazili tým z Čelakovic 3:0. Ve druhém zápasu jsme porazili děvčata z Hořovic 3:1, čímž děvčata splnila trenéry vytčený cíl (dvě výhry). Hra to však byla velmi laxní, nepřesná se špatnými příjmy, nekolektivní. Že existuje při hře něco jako systém vetšina děvčat jako by zapomněla. No, alespoň máme opět co zlepšovat. 

Utkání odehrály: Alžběta Bl., Adéla J., Kája R., Ema K., Jana H., Barča T., Simona P. Terka K.

Trenér Jarda

 

Mladší žáci "B" hráli – také v neděli – v Nymburce dvě utkání krajského přeboru - s Prosekem a s Roztoky. První jsme prohráli 0:2. Výkon byl dobrý jen na začátku setu, pak nás soupeř doslova upodával. Druhý zápas jsme ale zvládli a vyhráli ho 2:1.

Sestava: Šotola T., Pošík J., Prášek O., Malimánek M., Sehnal J., Černý Š., Pásler M. a Vonšovský J.

Trenérka Gábina

 

Starší žáci "A" v Nymburce postupně porazil Králův Dvůr 2:0 a  Příbram 2:1. To byl velmi povedený zápas a moc nechybělo a vyhráli bychom 2:0. Bohužel jsme se vyčerpali a následně prohráli s Nymburkem 2:0. Kluky musim pochválit za skvělou hru v poli a na servisu. 

Sestava: Kolek, Vondráček, Stoupa, Opa J., Opa T., Ječmínek, Rossi a J. Hladík.

 

Junioři v nastoupili v sobotu Jihlavě k dalšímu ligovému dvojzápasu. Podle postavení v tabulce (my vysoko, oni hluboko) to vypadalo, že nás čekají dvě jednoznačná vítězství. Ale to jsem se spletl. Jihlava měla dobré hráče a slušný servis. Přesto musím říci, že kluci zamakali a hlavěn ve druhém zápase výhru vydřeli. Museli jsme improvizovat se sestavou, jelikož pár kluků bylo nemocných a další v reprezentaci. Šimon Kubrycht jako libero musel – a povedlo se mu to slušně – tentokrát na smeč. A na smeč se přesunul i blokař Michal Hovorka.

Sestava: Hovorka Michal, Tichý Marek, Horáček David, Kadečka Denis, Novotný Vojta, Russ Michal, Kubrycht Šimon.

Trenér Martin

 

Starší žákyně v neděli odehrály čtyři domácí utkání krajského přeboru. Zaznamenaly čtyři suverénní výhry 2:0 Nejcennější vítězství příšlo hned v prvním zápase proti Kutné Hoře, kterou jsme zaskočili bojovností a precizní hrou na všech postech. Další utkání se hráčky prostřídávaly, a přesto se výsledek neměnil. Trenéři Dan s Romanem byli spokojení s předvedenými výkony všech hráček. Výsledky: - Kutná Hora (17,15) - Mladá Boleslav (22, 21) - Říčany (16, 22) - Mělník (20, 15) Sestava: Kolková B., Novotná N., Zemanová N., Váchová D., Russová G., Kantorová E., Sehnalová A., Košnerová M., Suchduláková E., Hamtáková V., Handlířová N., Bázlíková M.

Trenér Dan