Muži ve druhé lize bez bodu, ale "blýská se". Juniorky vyhrály v tie-breaku

29.11.2021 19:43

Další venkovní utkání druhé ligy mužů, další velmi kvalitní soupeř. V sobotu jsme odehráli dvojutkání v Hronově. I přes zlepšený výkon jsme si domů neodvezli bohužel ani bodík. Po delší době téměř kompletní tým předvedl v obou utkáních velmi slušný výkon, výborně jsme podávali, bránili na síti i poli, přesto to na fyzicky velmi vyspělého soupeře nestačilo. Byli jsme Hronovu důstojným soupeřem, kluky je potřeba pochválit za chuť porvat se o výsledek. Bohužel pokračuje naše trápení na postu univerzála. Denis s bolavým ramenem stále hledá svou loňskou formu a razanci. Přesto se blýská na lepší časy, ve druhém zápase jsme na tomto postu vyzkoušeli Šotka a nebylo to vůbec špatné. Ještě bych chtěl vyzdvihnout výkon Haufína, po zdravotních patáliích a velkém tréninkovém výpadku odehrál velmi slušně obě utkání. Teď je potřeba zabrat v posledním zápase první poloviny na domácí půdě, kdy 11.12. v 10:00a ve 14:00 hostíme Mnichovo Hradiště. 

Sestava: David, Pepa, Ruda, Šotek, Kuba, Mára, Dan, Denis, Haufíno, Martin Červinka

Trenér Komín

 

Juniorky tuto sobotu vyrazily na další kolo 1. ligy, tentokrát do Náchoda. Jeli jsme ve složení: Alžběta B., Adéla J., Adéla K.,Barry M., Barča T., Terka H., Síma P., Martina F. Všechny ostatní hráčky byly buď v karanténě, nebo nemocné. Prvním zápas jsme vyhráli po boji 3:2, přesto že jsme  již 2:0 vedli, ale hráčky přestaly být soustředěné a dopadlo to , jak dopadlo. Do druhého zápasu jsme nastoupili odhodlaně a první set jsme vyhráli 26:24. Tím naše vítězné tažení v Náchodě ale skončilo, děvčata působila velmi unaveně a zápas jsme prohráli 1:3.  Bodově se tak na nás Náchod dotáhl a budeme v dalších zápasech muset pořádně přidat.  Trenér Jarda

 

V neděli se uskutečnila pro naše kolínské děti Liga mistrů, hráli jsme barevný minivolejbal a i přes aktuální situaci, ale k našemu potěšení, se jí účastnil poměrně velký počet dětí. Všech téměř 60 účastníků si zahrálo a odneslo ceny, trenéři byli v pohodě, optimální adventní akce. Všem moc děkuji, hráčům i trenérům. 

Trenér Radek