Muži jdou do druhé půlky ligy ze 4. místa. Juniorky bojovaly v derby proti Nymburku

19.12.2022 18:33

Juniorky U20 nastoupily ve druhé lize v neděli v náhradní hale na obchodní akademii proti soupeři z Nymburka. Nymburk jako první celek tabulky ukázal svojí kvalitu. První set vyhrál v pohodovém rytmu, ale do druhého setu naše holky nastoupily v úplně jiném nastavení a vyhrály. Ve třetím setu byl výsledek ještě veselejší, ale bohužel stav 17:13 holky promarnily především momentálním výpadku na příjmu. Soupeř se rozehrál a do dalšího setu nepřipustil další překvapení. Prohra 3:1. Ve druhém zápase nás opustily klíčové hráčky a trenéři byli, i z důvodu nemocí, nuceni omladit tým. Ročníky 2008 a 2009 mezi ročníky 2004 se vůbec neztratily. Bohužel jsme rozjetému soupeři nemohli konkurovat. Prohra 3:0. Sestava: Blažková, Russová, Kvasničková, Poláková, Jarešová, Sukduláková, Stieberová, Málková, Morová, Růžičková, Košvancová.

Trenér Dan V.

 

Muži v sobotu v posledním zapase tohoto roku hostili ve druhé lize tým z města Zoo - ze Dvora Králové. Soupeř v prvních dvou setech kladl odpor vždy do koncovek setů, kde jsme vždy dokázali bodovat v důležitých momentech a sady vyhrát. Třetí set byl zcela v naší režii a soupeře jsme doslova rozebrali. Zasloužená výhra 3:0 pro Kolín. 

Druhý zápas se odehrával jako ten první. Soupeři houževnatě vzdorovali, ale vypjaté chvíle jsme vždy vyzněly pro nás. Soupeřovu psychologickou hru jsme zvládli, pár karetních trestů létalo vzduchem, zaslouženě jsme vyhráli znovu 3:0. Tímto výsledkem ukončujeme rok 2022 na 4. příčce druhé ligy. Motivace do dalšího průběhu ligy po novém roce nechybí a za celý tým musím poděkovat fanouškům!! V roce 2023 jsme připraveni Vám dodat další volejbalové radosti.

Trenér Dan V.