Muži "A" s Benešovem.

04.11.2014 16:03

Ahoj.

V sobotu 1.11. hostili muži "A" ve svém druhém domácím zápase Benešov u Prahy. 

Sestava: M.Tomíšek, J.Nutil, J.Kopecký, A.Blažek, M.Strnad, D.Vejdělek, libero S.Havel. 

Na střídačce připraveni: I.Gojný, M.Kočí, D.Havlíček, P.Rohla a Vojta Pejša.

Trenďa: Míra Šotola.

 

První utkání začalo v 9 ráno. Brzké vstávání nám nesvědčilo, po ustrašeném výkonu jsme rychle prohrávali 0:2 na sety (-15, -13). Nic na tom nezměnila ani trenérova snaha sestavu prostřídat, nedařilo se nic a my byli "na ručník". Na začátku 3. setu jsme se vratili k základní sestavě, přidali na bojovnosti a náš výkon se začínal pomalu zlepšovat. Přestože naše hra stále nebyla ideální, po tuhém boji jsme třetí set urvali pro sebe 26:24. Vyrovnaný průběh měl i čtvrtý set, opět jsme zvládli koncovku a vyhráli 25:22. Tie-break byl také vyrovnaný, v závěru nám  však chybělo trochu štěstí a nutno přiznat i síly, takže prohra 13:15 a 2:3 na sety. Škoda, že se nám nepovedl celkový obrat, ale první domácí bod byl na světě.

 

Do druhého utkání jsme nastoupili v lehce pozměněné sestavě. Za Honzu Kopeckého nastoupil Dan Havlíček. Vstup do utkání se nám nepovedl, soupeř si vybudoval sedmibodový náskok. Na hřiště se vrátil H.Kopecký, hra se vyrovnala, ale soupeř si už náskok pohlídal a vyhrál první set 25:18. Ani druhý set jsme nezvládli, Benešov opět odskočil o několik bodů a vyhrál 25:20. Ve třetím setu se oba týmy přetahovaly o vedení, koncovka byla naše a my vyhráli 26:24. Čtvrtý set byl podobný tomu třetímu a my se snažili vyrovnat stav utkání na 2:2, stejně jako v zápase prvním. Bohužel na konci setu opět došly síly, a my prohráli 24:26 a 1:3 na sety.

 

I přes 2 prohry, jsme získali do tabulky bod, díky kterému jsme přeskočili v tabulce VK Rakovník. K dalšímu utkání jedeme v sobotu 8.11. do Tuchlovic.

Na závěr bych rád poděkoval všem, kteří nás přišli podpořit a rád bych Vás pozval na další domácí utkání, které sehrajeme v sobotu 22.11. proti týmu VK Rakovník. Těšíme se na Vás.

Rozpis utkání a tabulku najdete na internetových stránkách:

http://stc.cvf.cz/1415/souteze-muzi/kp-muzi-1

 

Ahoj.