Mladší žákyně aneb Poprvé doma

22.09.2014 08:15

A je za námi podzimní část přeboru. Tentokrát jsme se v Kolíně utkaly s družstvy VK Benešovská, Kunice a Dobřichovice. Vzhledem k tomu, že jsme byly domácím týmem a nemusely složitě řešit dopravu, dostala příležitost i ostatní děvčata z mladších žákyň, která ještě nehrála. Takže k již „ostříleným“ hráčkám Johaně Friedrichové, Lucce Truksové, Zuzce Zapletalové, Kátě Šotolové, Kristýně Janečkové, Domče Fořtové, Helence Jehličkové, Báře Tiché a Terce Kubrychtové, přibyly ještě Bára Masopustová a Anička Kmochová. Zahrály si všechny a nakonec jsme se mohly radovat ze třech vítězství 2:0!

Vyzdvihnout by tentokrát zasloužila kapitánka týmu Johana Friedrichová, která svým výborným stabilním servisem podržela tým ve všech sobotních zápasech.

Myslíme, že se vydařilo počasí a panovala i skvělá atmosféra díky divákům – rodičům, kteří se přišli podívat na svoje HVĚZDY (no spíš hvězdičky). Holkám, které sice nehrály, a přesto se přišly podívat a zafandit svým spoluhráčkám, patří také velké díky.

Skončily jsme tedy zatím na výborném 3. místě a dostaly jsme se do první pětice družstev, která čekají boje o mistra Středočeského kraje. V zimní části máme před sebou 4 turnaje, a tím pádem i plno volejbalové práce :-).

 Lucka + Gábina