Mladší žákyně a starší žáci jdou do finále. A fandíme na dálku do Zlína

09.04.2018 08:44

Rubrika "Pondělní bagrovačka" je tady a s ní porce zpráv z kolínského volejbalu. Podiváme se na holky, kluky, na brigádu i do Zlína.

Takže to jako vždycky bude náročné na i/y. Ale my se nebojíme:

Mladší žákyně hrály první finálové kolo krajského přeboru a podařilo se jim postoupit do toho druhého. Protože braly bod za prohru s Příbramí 1:2, porazily Pečky 2:0 a domácí Komárov také 2:0. O celkové umístění budou hrát 29. dubna.

Mladší žáci skončili po neděli v základnáí části krajského přeboru na 4. místě. Hladce porazili Příbram 2:0 a stejným rozdílem také Kralupy. V posledním zápase to byla s pražským Prosekem vyrovnaná bitva, která ale skončila prohrou 0:2. Trenéři si pochvalovali, že kluci hráli skvěle. A výsledek znamená, že si zahrají finálový turnaj o konečné umístění, do nějž v sobotu 12. května nastoupí čtyři nejlepší týmy soutěž - Nymburk, Prosek, Odolka a právě my.

Doma jsme hostili další krajské kolo minivolejbalu. Výsledky přineseme později, už teď se dá ale napsat, že nálada byla skvělá, organizace bezchybná a děti hrály jako o život. Pondělní bagrovačka - čistě osobně - vyhlásila za největší srdcařku holčičku ze žluté kategorie z týmu Církvice, která od prvního balónu každkého zápasu usedavě plakala, ale bojovala jako tygr.

Bez pláče zato se spoustou vykonané práce se to odehrálo jen v našich třech areálech, kde se konaly tradiční jarní brigády. Díky všem za účast a za pomoc.

A nakonec: samozřejmě sledujeme počínání našeho Šimona Kubrychta, libera reprezentačního týmu kadetů, který nastupuje od soboty ve Zlíně na mistrovství Evropy. Po výhře nad Řeckem národní tým včera podlehl v tie-breaku Bulharům. V pondělí 9 dubna se utká s Běloruskem a ve čtvrtek s Německem. Fandíme na dálku!