Mladší žákyně: "áčko" neztratilo ani set, premiéra "béčka" s jednou výhrou

14.09.2015 09:01

SKV Kolín A

Tak máme za sebou první zápasy v této sezoně. A nebylo to vůbec špatné. Vyhrály jsme vše bez ztráty jediného setu. Zahrála si všechna děvčata, nebála se, útočila. Však už byla díky minulé sezoně zkušenější a věděla, do čeho jdou J.

Trochu nás potrápilo podání. Čekala jsem, že tolik chybovat nebudeme… To musíme napravit!

Sestava: Fořtová Domi, Fořtová Simča, Janečková Kika, Kmochová Áňa, Kubrychtová Terka, Spoustová Barča, Tichá Bára, Truksová Lucka a Zapletalová Zuzka.

Jásat zatím moc nebudeme, čekají nás zřejmě náročnější utkání.

Lucka

SKV Kolín B

Krajský přebor mladších žákyň letos začal se dvěma kolínskými družstvy děvčat. Kolín A a Kolín B rozehrály své první zápasy na domácích hřištích v Borkách. Zatímco děvčata z Kolína A uspěla ve všech čtyřech zápasech, dívky z Kolína B tak úspěšné nebyly.

V prvním zápase hned narazily na své spoluhráčky, které hrály tuto soutěž již v loňské sezóně. Pro děvčata z B družstva to byla herní zkušenost k nezaplacení. První set byl poměrně rychlou záležitostí, ale ve druhém setu jsme více vzdorovaly a uhrály krásných 16 bodů. Poté nás čekala ještě utkání s Kostomlaty, kde jsme zabojovaly a odnesly si výhru 2:1, s Brandýsem n/L a Pečkami, ve kterých jsme bohužel prohrály 0:2.

Protože to byla naše soutěžní  premiéra, chtěla bych děvčata především povzbudit a popřát jim mnoho úspěchů, vždyť na zlepšování mají celou sezónu. Děkujeme za podporu rodičům a chceme je pozvat příští sobotu 19. září do Peček, kde se se stejnými soupeřkami utkáme znovu.

Sestava: Apolenová Terka, Blažková Bety, Koděrová Deny, Košvancová Ema, Kvasničková Kája, Masopustová Bary, Nováková Kačka, Patková Anička, Vlachovská "Ninja"Anička a Vorlíčková Klára

Gábina