Mladší žáci přivezli šest bodů z devíti. A mohou být ještě první

28.03.2022 19:28

V neděli se tým mladších žáků účastnil posledního kola krajského přeboru a v téměř stabilizované sestavě přivezl 6 bodů z 9 možných. Bohužel se nám nedařilo již tradičně při prvním utkání a s týmem Příbrami jsme prohráli 2:0, zejména díky zkaženým podáním. Líto je to určitě všem zejména proto, že jsme byli lepším týmem a hráli, na rozdíl od soupeře, plně kolektivně. Pustili jsme tedy tohoto soupeře prozatím před sebe, ale rozhodnuto bude v úterý při naší dohrávce v Nymburce, můžeme být první až třetí, uvidíme, držte nám palce. Ve zbylých dvou utkáních jsme soupeře přehráli. Všichni zahráli dobře, vyzvedl bych jen výkony Petra Malimánka, který hrál každý zápas na jiném postu a Milana Bočka, který byl jednoznačně nejlepším hráčem ze všech. Zapojili jsme i naší novou posilu Petra Foršta, rozhodně nezklamal, ba naopak.

Celému týmu ve složení Milan Boček, Petr Foršt, Jirka Hanuš, Denis Honzíček, Petr Malimánek, Filip Metzl, Matěj Nezmeškal, Matěj Novotný, Dominik Paula a Kuba Vašák děkuji a těším se opět v úterý na dohrávku s Nymburkem.

Poděkování patří i Márovi Tichému za trenérskou podporu a rodičům Mirce, Petrovi, Koldovi a Radkovi za téměř domácí prostředí.

 

Radek