Minivolejbalisté čtvrtí v republice!

04.04.2011 16:25

Na dvoudenním megaturnaji v minivolejbalu se Kolín neztratil: žluté družstvo "A" ve složení Petr Šotola a "Kuba" Hoang Hieu Trung skončilo po prvním dnu na prvním místě, ve druhém vybojoval v celkovém pořadí vynikající čtvrté místo!

Ale dařilo se i v jednotlivých dnech - například 1. místo v nedělní zelené kategorii, 2. v červeném, stejně jako 4. místo v sobotním červeném minivoliši.

Jinak ale výborně zabojovali všichni. Podívejte se, že je to pravda - navíc když uvážíme, že do Karlových Varů přijelo 35 týmů, samozřejmě i z míst, kde se hraje volejbal na daleko vyšší úrovni (Ostrava, Příbram, Ústí nad Labem, Prostějov, Hradec Králové...):

 

Výsledky za sobotu

Žlutý minivolejbal: Kolín A - 1. místo, Kolín B - 5. místo

Oranžový minivolejbal: 6. místo

Červený minivolejbal: 4. místo

Zelený minivolejbal: 5. místo

Modrý minivolejbal: 6. místo

 

Výsledky za neděli

Žlutý minivolejbal: Kolín A - 4. místo, Kolín B - 2. místo

Oranžový minivolejbal: 5

Červený minivolejbal: 2

Zelený minivolejbal: 1

Modrý minivolejbal: 6

 

A ještě jen pro ty, kterým minivolejbal ani jeho barevné kategorie nic neříkají: 

Minivolejbal je věkově modifikovaná forma volejbalu, určená pro děti od 6 do 12 let. Je určený pro děti, které ještě nejsou schopny hrát šestkový volejbal, Je to v podstatě zmenšená odbíjená v několika variacích - od přehazované až po nejvyšší kategorii pro děti od 4. do 6. třídy, které už v podstatě hrají podobný volejbal jako dospělí a na velkém hřišti. Minivolejbal se také hraje s lehčími míči.