Minivolejbal: zlato zůstalo v Kolíně

13.05.2024 00:00

Krajské finále minivolejbalu

Ve středu 8.5. jsme pořádali finále krajského přeboru v minivolejbale. Turnaj ve žluté barvě proběhl na "Áčku" a zúčastnilo se ho 24 nejlepších týmů z krajských kol. My jsme měli na turnaji 4 týmy, a to ve složení tým "A" Vojtěch Belák a Vojtěch Zelinka, tým "B" Sára Blažková a Nikola Pospíšilová, tým "C" Kristýna Tuláčková a David Avdulaj a tým "D" Julie Sýkorová a Metoděj Vonšovský. Systém turnaje byl rozdělen na základní a finálovou část. V základní části byly 4 skupiny po šesti týmech. Finálových skupin bylo šest, první o 1.-4. místo, kam postoupili vítězové základních skupin, druhá o 5-8 místo kam postoupili druzí ze základních skupin a takto to pokračovalo až po šestou skupinu o 21.-24 místo. Celkově nám tým "D" obsadil 11. místo, tým "C" 6. místo, tým "B" 3. místo a získal pohár a bronzové medaile a tým "A" obsadil 1. místo a získal pohár a zlaté medaile. Individuální cenu za nejlepšího hráče turnaje získal Vojtěch Belák. Všem hráčům děkujeme za výbornou reprezentaci klubu a doufám, že se nám podaří uspět i na celostátním festivalu v Karlových Varech ve dnech 1.-2.6.

Trenéři žlutých Radek a Markéta

 

Krajský přebor dívek U14 - tým A

V neděli 12.5. skončilo klání o umístění v krajském přeboru. Áčko vyrazilo bojovat směr Mělník o 11. až 14. místo, kde se postupně utkalo s týmy domácích, Kunic a Králového Dvora. Po dvou prohraných zápasech v tiebreaku, psychicky vyčerpaná (rozuměj: potoky slz) děvčata vybojovala jedno vítězství 2:0, takže jsme odjížděli s dobrým pocitem. Zápasy to byly vyrovnané, holky prodaly všechno, co se naučily a tak jsem na ně pyšná! Máme krásné 13. místo. A kdo se o umístění zasloužil? Tentokrát to byly Noemi Blažková, Stela Haufová, Aneta Husáková, Johy Hladíková, Káťa Nezmeškalová, Viki Cháberová a Ester Bubeníková. Děkuji kolegyni trenérce Martině, fanouškům a řidičům - Vojtovi, Pavlovi a Bubeníkům, že nás jeli podpořit.

Trenérka Lucka

 

Krajský přebor dívek U14 - tým B

V posledním kole nadstavbové části krajského přeboru dívek U14, jsme opět  odehráli v kolínské hale Stap. Děvčatům se i přes veškerou snahu nepodařilo bodovat. Postupně jsme podlehli Mladé Boleslavi 2:0 , Říčanům 2:0 a s Roztoky jsme prohráli 2:1. Určitě máme do začátku příštího ročníku na čem pracovat. 

Sestava: Pánková, Baráková, Sýkorová, Moučková, Bohdanová, Hladíková, Kalistová a Hermanová.

Trenér David