Minivolejbal: 7. místo v Benátkách

17.02.2011 11:05

 

V pořadí již třetí turnaj série „Modrého minivolejbalu“ se tentokrát konal v Benátkách nad Jizerou. Město volejbalu zaslíbené přivítalo v Městské hale celkem devět družstev. SK Volejbal Kolín byl zastoupen třemi týmy. Modrý „A“ tým ve složení Hruška Ondřej, Drahota Tomáš, Bulan Pavel a Procházka Šimon, zelený „B“ tým ve složení Škarupa Alexander, Tlučhoř Jakub, Patočka Lukáš a Tichý Marek a bílý „C“ tým ve složení Sudoměřický Tomáš, Písek Petr, Turek Jan, Bareš Jan a Hauf Jan.

V základních skupinách se hrálo na 2, resp. na 3 hrané sety do 15 bodů. Na předchozích turnajích jsme zatím hráli pouze na čas, takže to pro nás byla nová herní zkušenost. První dva ze skupiny pak postupovali do finálových bojů o 1. – 4. místo. Bohužel se ani jednomu kolínského týmu nepodařilo do této skupiny probojovat. Všichni jsme se tedy sešli ve skupině o 5. – 9. místo. Pro nás nejvíce prestižní byla samozřejmě vzájemná utkání. V nich prokázal největší bojovnost bílý tým „C“, který celkově obsadil 7. místo. V těsném závěsu za ním skončil „B“ tým a „A“ tým na 8. resp. 9. místě.

Celkové hodnocení herního výkonu kolínských minivolejbalistů lze shrnout jednoduše:  přes velké množství chyb v herních činnostech jednotlivců nechybí bojovnost a chuť do hry. A to je ta nejlepší motivace do dalšího tréninku a turnajů.