Máme úspěšné reprezentanty. A také čtěte, jak hráli starší žáci a kadetky

14.01.2019 20:39

Je tady další vydání rubriky Pondělní bagrovačka. Takže co se o víkendu událo:

V neděli se hrálo další kolo krajského přeboru starších žáků, tentokrát v Benátkách nad Jizerou. Sestava Kolína: Barták, Hladík, Kolek, Kubáč J., Opa J., Rossi, Stoupa a Vondráček. První zápas jsme prohráli s OdolenaVodou A, která byla jasným favoritem. Přesto jsme je dokázali potrápit a v obou setech jsme uhráli 19 bodů. Druhým soupeřem bylo béčko Odolky. To jsme jasně přejeli 2:0. I poslední zápas s domácími Benátkami dopadl vítězně. Kluci plnili trenérovi pokyny a mohli jsme i zkusit hru na jednoho nahrávače.

Kadetky nastoupily v 8. kole krajského přeboru kadetek doma proti Hořovicím a Řevnicím. Tuto neděli jsme tak hráli proti 1. týmu (Hořovicím) a poslednímu (Řevnicím). Na zápas s Hořovicemi se holky těšily, cítily, že se bude jednat o hezký zápas, a to se potvrdilo. V prvním setu jsme dobře přijímali, moc podání jsme nezkazili a s přehledem jsme zvítězili. Od druhého setu se nám příjem výrazně zhoršil, a to se promítlo i do konečného výsledku. Prohráli jsme 1:3, po setech (12, -17, -26, -22), nicméně byl to velmi vyrovnaný a hezký zápas. Druhý zápas jsme vyhráli s přehledem nad Řevnicemi 3:0 (14, 9, 12). Sestava: Anička Kmochová, Helča Jehličková, Kája Richterová, Terka Hrabáková, Jana Howardová, Barča Tichá, Síma Poláková, Bary Masopustová, Terka Jagerová, Naty Sináková.

No a pak tady samozřejmě máme úspěch, o kterém už asi všichni víte z facebooku. Ale proč to nezopakovat: Kuba Hoang, Petr Šotola junior a Ruda Stieber byly členy českého reprezentačního týmu ročníku 2003/2004, který v neděli vyhrál mezinárodní turnaj ve Slovinsku, a tím zajistil účast českému výběru na mistrovství Evropy do 17 let. Z trenérské lavičky to navíc celé jistil Mirek Sotola. Takže ještě jednou velká gratulace!