Máme přeborníky v beachminivolejbalu!

24.05.2022 08:17
 
V neděli se naše děti zůčastnili Krajského přeboru v beach minivolejbale. 
Do Nymburka vyrazily tři týmy modrých chlapců a to ve složení tým A - Boček, Honzíček, tým  B - Metzl, Doubrava a tým C - Pecha, Nohejl, tentokrát bez trenérů, ale v doprovodu maminek Kláry Pinterové, Báry Metzlové a Jitky Vokřálové. A zvládli to na výbornou, jelikož tým A vyhrál, takže kluci po triumfu v krajském přeboru v šestkovém volejbale se stali i přeborníky kraje v beachminivolejbale. A v neděli se zkusí poprat o další úspěch v Kolíně na Krajském přeboru žáku v beach volejbale. I další umístění byla skvělá, jelikož tým C skončil na 5.-8. místě a tým B na 9.-16. místě. 
 
To do Kutné Hory vyrazily tři týmy žlutých jeden tým červených, a to červený ve složení Blažková N., Haufová a žlutý tým A - Jeřábková, Bukáčková K., tým B - Zelinka J., Vondáček V., Káninská a tým C - Blažková S., Zittová N. I tento turnaj jsme zvládli pouze za velké podpory rodičů, jelikož já jsem navíc celý turnaj organizoval, a to s velkou pomocí jediné maminky Zuzky Kuprové. Tatínkové Vojta Blažek, pan Zelinka a pan Jeřábek dostali na strarosti jednotlivé týmy a zvládli to na výbornou. Tady se nám sice medaili nepodařilo získat, ale i tak byly všechny týmy výborný, nejblíže k medaili měli červený holky, které skončily na 5. místě. Žlutý tým A se umístil na 10. pozici, tým C na 12. místě a tým B byl 13.. 
Ještě jednou bych chtěl poděkovat všem hráčům za výbornou reprezentaci klubu a rodičům za velkou pomoc s dopravou a kaučováním (hlídáním). 
 
Radek