Krajský přebor mladších žákyň Brandýs nad Labem resp. Mělník

27.04.2016 11:13

„Áčko“ ve skupině o 6. - 10. Místo Brandýs nad Labem

Sestava: Lucka Truksová, Simona Fořtová, Kika Janečková, Áňa Kmochová, Bára Tichá, Terka Kubrychtová, Barča Spoustová a Terka Jagerová

Řidiči: Míša Spoustová a Lucka. Míše děkuji za dopravu a podporu týmu při zápasech!

Jely jsme se rvát o 6. místo do Brandýsa. Místo původně plánované jedné tělocvičny naštěstí byly tělocvičny dvě s tím, že jsme musely na každý zápas přecházet z jedné do druhé. No přecházet… Přece naše sportovkyně nebudeme unavovat ještě chůzí! Přejížděly jsme těch 500 metrů auty J.

První zápas jsme sehrály s týmem Peček. Sice jsme vyhrály 2:0 (první set 25:13), ale ve druhém setu jsme si to značně zkomplikovaly a vyhrály jsme ho jen tak tak 27:25.

V podstatě to samé se nám přihodilo v dalším zápase s Kunicemi. Opět výhra 2:0, v prvním setu stav 25:8 a druhý set zbytečně 25:23.

Následující zápas byl proti „béčku“ Kralup nad Vltavou. Tady jsme to trochu otočily – první set 25:21 a druhý 25:13 – opět výhra 2:0.

Nutno říci, že naprostá většina bodů soupeřů, byly naše vlastní chyby – především na příjmu podání!

Poslední zápas byl proti domácímu Brandýsu nad Labem. Z tohoto zápasu jsme měly trochu vítr, protože v minulém kole nás Brandýs dostal v tiebreaku. Snažily jsme se celou dobu šetřit síly právě na Brandýs a snad se to vyplatilo, nebo Brandýs neměl svůj den – vyhrály jsme jednoznačně 2:0 (25:18 a 25:13).

Skupinu jsme vyhrály a celkově skončily na 6. místě.

Nyní nás čeká příprava na další sezónu. Opustí nás všechny hráčky z výše uvedené sestavy kromě Báry Spoustové. V týmu starších žákyň je s otevřenou náručí uvítá trenér Lukáš Blažek J. Přeji jim, ať mají další sezónu minimálně stejně úspěšnou jako v mladších žačkách. 

Omladíme tým a pustíme se do další práce!

Lucka

 

„Béčko“ ve skupině o 11. - 15. místo Mělník

Sestava: T. Apolenová, D. Koděrová, K. Kvasničková, B. Masopustová, K. Nováková, A. Pátková, A. Vlachovská a K. Vorlíčková

Řidiči: Masopustovi - mnohokrát děkujeme a Gábina

Trenéři: Gábina a Pavel

Tak a je to za námi. Letošní soutěž skončila. Poslední utkání jsme sehrály v Mělníce.

První zápas jsme se opět rozehřívaly a Mělníku A jsme podlehly celkem hladce 0:2. Stejně jako minulý týden v Kolíně to nevypadalo vůbec pěkně L.

Následující zápas proti Kostomlatům jsme už konečně předváděly náš volejbal. Děvčata zvládla roly favoritek a vyhrála 2:0 J.

Třetí zápas byl proti Komárovu. Tentokrát nás soupeř nezaskočil odehráváním míče na první přes. Věděly jsme o jejich stylu hry a soustředěným výkonem a hlavně kvalitním podáním jsme vyhrály také 2:0 J.

Poslední zápas nás čekal druhý domácí tým Mělník B. A přesně jako v Kolíně jsme nepřipustily žádný zvrat a porazily jsme je 2:0 J.

V tabulce jsme skončily na druhém místě ve skupině, tj. na celkovém 12. místě.

Chtěla bych holkám poděkovat za celou letošní sezónu. Sehrály hodně utkání, ve kterých nás svými výkony přiváděly na pokraj infarktu, ale na druhou stranu společná radost z vítězství (hlavně v posledních kolech) je to, co nás žene dopředu.

Se slovy sezóna je mrtvá, ať žije příští sezóna se loučí

Gábina Škapová a Pavel Rohla