KP mladších žákyň – Kolín 17.11.2015

08.12.2015 16:46

SKV Kolín B

Začala nám zimní část krajského přeboru mladších žákyň na základě rozdělení po podzimních dvou turnajích. V této části se uskuteční celkem 5 turnajů, každé družstvo bude pořadatelem jednoho turnaje a v jednom termínu bude mít volno. Kolínské "B" bylo pořádajícím družstvem v neděli 17. listopadu.

Utkaly jsme se postupně s Kostomlaty, VK Benešovskou a Kunicemi. Naše sestava byla Apolenová T., Blažková B., Koděrová D., Košvancová E., Kvasničková K., Masopustová B., Nováková K., Pátková A., Vlachovská A. a Vorlíčková K.

Od posledního měření sil uplynul víc jak měsíc, a tak jsem byla zvědavá na herní pokrok. A skutečně přišel. Holky hrály pěkný volejbal, což se projevilo v celkem hladkém vítězství nad Kostomlaty a v poměrně dlouho vyrovnaném, i když prohraném, zápase s VK Benešovskou. V posledním zápase jsme nastoupily proti Kunicím. První set jsme prohrály až v koncovce, ale druhý set jsme díky šňůře podání vyhrály. Třetí, závěrečný, set tedy sliboval boj. Bohužel ale přišel propad a prohrály jsme se 7 body. Úplně jsme ztratily koncentraci a selhal nám jak příjem tak podání.

Příští kolo 6. 12. máme volno, ale naše "A" hraje doma, tak ho určitě půjdeme pořádně podpořit.  Své volejbalové umění znovu prodáme na palubovce v Benešově, a to v neděli 10. ledna 2016. Doufám, že pod stromečkem najdeme nejen spoustu dárků, ale i chuť a formu do dalších výher a bojů pod vysokou sítí ☺!

Gábina

 

SKV Kolín A v Příbrami

 

            „Áčko“ odcestovalo do Příbrami v této sestavě: Fořtová Domča, Janečková Kika, Kmochová Áňa, Kubrychtová Terka, Spoustová Barča, Truksová Lucka, Zapletalová Zuza a Jagerová Terka.

První zápas jsme začaly s Brandýsem. Po poměrně jednoduchém prvním setu se holky „zbláznily“ a druhý set nepochopitelně ztratily. I když ke konci se obnovila bojovnost, nepodařilo se dotáhnout. Třetí set už byl zase v normě. Kolín – Brandýs 2:1.

Ve druhém zápase nás čekala Příbram. Pro nás zatím neznámý soupeř a na domácím poli. Holky hrály naprosto skvěle, bojovaly o každý míč a vyhrály 2:0.

Třetí utkání bylo s Kladnem. Tady se už tolik nedařilo, ale zápas to byl vyrovnaný a prohra 1:2 snad nemohla nikoho mrzet.

Velké díky patří Dádě Fořtové za pomoc s dopravou!!

 

Lucka