KP mladších žákyň 6.12.2015 – Kolín

08.12.2015 16:47

SKV Kolín A

Tentokrát hrálo doma „Áčko“.  Béčko mělo volno, takže jsme měly mezi diváky i pár fandících spoluhráček.

Naše sestava byla kompletní: Fořtová Dominika, Fořtová Simona, Janečková Kika, Kmochová Anička, Truksová Lucka, Spoustová Bára, Tichá Bára, Kubrychtová Terka, Jagerová Terka, Zapletalová Zuzka a Jehličková Helča.

Do prvního zápasu s Brandýsem nastoupily mladice – Anča, Terka Jag., Kika, Jehla, Terka Kubr. a Barča Tichá – a v prvním setu celkem jednoduše zvítězily. Ovšem ve druhém setu se stalo „něco“ a bylo to na bačkoru… Nic už nezachránilo ani střídání a tak jsme si zahrály tie-break. A ten jsme nezvládly – to bylo trochu zklamání. Kolín – Brandýs 1:2.

Druhý zápas byl s Příbramí – tam už nastoupila zkušenější  šestka – Lucka, Domi, Síma, Anča, Zuza a Kika. Utkání bylo vyrovnané, místy vyhrocené. Když mě trenér Lukáš ve druhém setu uklidňoval za stavu 24:22 po našem zkaženém podání, že to je stejně vyhrané, chtělo se mi trochu plakat – věděla jsem proč! Nakonec set skončil stavem 28:26 a já v koncovce prodělala asi tři zástavy srdce. Takže měl Lukáš vlastně pravdu a já byla zbytečně hysterická J.

A čekaly na nás Kralupy. Jako vždy nás zaskočilo jejich podání, se kterým jsme si častokrát neuměly poradit. A když ano, jako bychom zapomněly, že máme nohy a pěkně nám to do hřiště padalo. Do druhého zápasu nastoupily všechny mladice, aby se taky trochu otrkaly. Příště je dáme! Kolín – Kralupy 0:2.

V lednu máme volno. Budeme trénovat jako o život a další kolo 21.2.2015 pojedeme znovu poměřit síly – hopsa hejsa do Brandejsa.

Lucka