JUNIOŘI: Konečně první body!

06.11.2013 08:10

Naši (moji) junioři, se po sérii ne sice úplně špatně odehraných, ale přesto prohraných zápasech dočkali prvního zaslouženého vítězství. Oba domácí zápasy s Kladnem jsme odehráli v sestavě: Dan Vejdělek, Dan Havlíček, Honza Nutil, Marek Strnad, Dan Herzog, Michal Kočí a na liberu Kuba Dušek. Už první zápas naznačil, že by to tentokrát mohlo vyjít, ale zbytečné chyby v koncovkách setů, plynoucí z malé zkušenosti (málo odehraných zápasů v takto kvalitní soutěži) se nakonec ukázaly jako rozhodující faktor a v prvním utkání jsme po boji podlehli 3:1 na sety.

Ale jak se ukázalo, všechno špatné je pro něco dobré, hráči si uvědomili, že je potřeba vyvarovat se sérií chyb, což ve druhém zápase plnili beze zbytku a až na malé zaváhání ve druhém setu přehráli Kladno hladce 3:1.

Velice slušně odehrál oba zápasy Dan Vejdělek na nahrávce. Na tomto hráči je znát, že nahravačsky dozrává, také se projevuje jeho podstatně zlepšená tréninková morálka. Zápasy také vyšly Danu Herzogovi na postu smečaře. Ostatní hráči odevzdali svůj standard, střídajíce lepší okamžiky s horšími. Celý tým bych chtěl pochválit za nasazení a bojovnost. Věřím, že naše výkonnost bude mít stoupající tendenci a podobných výsledků budeme dosahovat častěji. Příští dvě kola hrajeme na hřištích soupeřů, domácím divákům se přestavíme až 14.12. Naším soupeřem bude Rychnov nad Kněžnou. Přijďte nás podpořit.

Komín