Kolín A i B starších žáků jsou ve finalové skupině

21.09.2016 09:22

Krajský přebor starších žáků - Kolín 4. 9. 2016

Byly to vůbec naše první zápasy této sezóny. My, Kolín B, jsme nastoupili v sestavě: Michal Adámek, Kryštof Vaňous, Martin Štěpánek, David Horáček, Dominik Šestauber, Kuba Hoang, Jan Wenig, Vojta Soukup, Adam Škopek a Vojta Vondráček. Našimi soupeři byla družstva Kolína A a hostujícího Nymburku. První zápas jsme hráli právě s Nymburkem. Chvíli nám trvalo, než jsme se rozehráli, ale nakonec jsme vyhráli první i druhý set.

Druhý zápas, který jsme hráli proti našemu “Áčku“, nezačal vůbec dobře. Jednak to bylo tím, že náš tým ještě nebyl tolik sehraný a také tím, že jsme oproti Áčku o dost menší a tolik nesmečujeme. Příjem, podání, útok. Nic z toho nám nešlo, a tak nás “Áčko“ rozdrtilo jako nic. Ten den jsme vyhráli i prohráli.

Krajský přebor starších žáků - Nymburk 11. 9. 2016

Tentokrát jsme jeli do Nymburka, kde se hrálo o velmi důležitý postup do nejlepší osmičky v kraji. Sestava byla Michal Adámek, Kryštof Vaňous, Martin Štěpánek, David Horáček, Kuba Hoang, Jan Wenig, Vojta Soukup, Petr Šotola, Vojta Vondráček a David Kolek.

První zápas jsme hráli proti Benátkám. Bylo šílené vedro a my byli vystrašení z toho, co bude. Hráli jsme opravdu hrozně, kazili jsme podání, přítah a když jsme konečně jakžtakž přihráli a nahráli, báli jsme se to pořádně "osolit".  A tak nás soupeři z Benátek porazili 2:0.

Druhý zápas jsme hráli s Kralupami. Soupeři byli menší a při rozpinkávání jsme už věděli, že máme trochu navrch. Konečně jsme se probudili a začali jsme dělat všechno lépe. Už jsme byli rozehřátí z minulého zápasu a snažili jsme se. Nebylo to nijak náročné, alei přesto jsme byli moc rádi, že jsme vyhráli 2:0 a získali tak první výhru v tomto kole.

Do třetice na nás čekala Odolena Voda. Té jsme se obávali nejvíce, protože šlo o přímý postup . Nasadili jsme stoprocentní servis, zlepšili jsme příjem a začali jsme do nich pořádně smečovat. Hra nás moc bavila. Skákali jsme po každém balónu jen abychom nakonec vyhráli 2:0. Tenhle poslední zápas byl určitě nejlepší ze všech, které jsme zatím hráli. Díky těmto dvěma výhrám jsme se nakonec dostali do té lepší osmičky spolu s naším "Áčkem".

                                                                                                            Kryštof Vaňous