Kluci U14 jedou na mistrovství republiky, holky bojovaly v krajském přeboru

15.04.2024 18:43

Kvalifikace na Mistrovství ČR chlapců U14

Chlapci kategorie U14 se v neděli úspěšně zúčastnili kvalifikace na Mistrovství ČR. V poměrně silné skupině, kde se postupně utkali s týmy Karlovarska, České Třebové,  Orionu Praha a Hradce Králové skončili na druhém postupové místě a zaslouží si pochvalu a poděkování. Již po třech zápasech jsme věděli o postupu a tříhodinová pauza na závěr nás trochu ukolébala, s tím souvisí i závěrečná prohra s Hradcem, který ale v danou chvíli byl skutečně lepší a některým chlapcům nastavil spravedlivé zrcadlo.

Nejpřísnější kritéria splnili a skutečnými tahouny týmů byli Honzík Votava a Max Klvaň, ale trenérský tým nezklamal nikdo z ostatních hráčů. Jen jim poslední zápas ukázal rezervy. V květnu to bude na Mistrovství ČR těžké, ale chlapcům věřím.  Pokusíme se společně opět vejít do nejlepší desítky v ČR v této kategorii. Za podporu a odvoz dekujeme rodičům, za hru všem hráčů: Maxovi, Honzíkum, Tondům, Davidovi, Artovi, Stěpanovi, Johnovi i Martinovi. Velký dík za mne patří i ostatním členům trenérského týmu: Míle a Kubovi. 

Trenér Radek

 

Krajský přebor U14 - Kolín "A"

V jarní části krajského přeboru jsme se rozdělili s béčkem do různých skupin. Tentokrát nás čekala docela dálka - jeli jsme až do Rakovníka. Naštěstí to byla výprava celkem plodná, ze čtyř zápasů jsme vyhráli tři a ten prohraný nám utekl pouze o pár bodů v koncovkách.

Nad Kladnem A, Komárovem a Kutnou Horou jsme zvítězili 2:0 a s Rakovníkem, bohužel, prohra 0:2. V tabulce jsme na 2. místě a v posledním kole budeme bojovat ve skupině o 11.-14. místo v kraji, což je mezi 26 týmy celkem ucházející.

Skvělými bojovnicemi tentokrát byly: Johanka Hladíková, Anetka Husáková, Kamča Lehká, Noemi Blažková, Stela Haufová, Áďa Hanková, Káťa Nezmeškalová a Viki Cháberová. Za pomoc s dopravou a podporu děkuji Pavlu Hankovi. 

Trenérka Lucka

 

Krajský přebor děvčat U14 - Kolín "B"

V nadstavbové části krajského přeboru se mladší žákyně Kolína “B” utkaly v domácím prostředí s týmy Benátek nad Jizerou “B”, Říčan, Kostomlat a Roztok. Holky předvedly bojovný volejbal a dokonce získaly i první vítězství v souboji s týmem Roztoků. Výhru 2:1 oslavily vítězným kolečkem. ZOstatní zápasy skončily prohrou 2:0, ale za bojovnost si holky určitě zaslouží pochvalu. Také bych chtěl poděkovat holkám ze starších žákyň, které se perfektně zhostily zápisu zápasů. 

Sestava: Valihrachová, Pánková, Baráková, Sýkorová,  Moučková, Hladíková, Bohdanová a Kalistová. 

Také děkuji rodičům  za podporu a za pomoc při závěrečném úklidu.

Trenér David