Kadetům se v extralize nedařilo, starší žákyně bez porážky

27.11.2017 07:55

Pravidelná rubřika "Pondělní bagrovačka" je tu a s ní souhrn zpráv z víkendového dění.

 
Kadeti pokračovali v Kojetíně dalším kolem extraligy. Výsledkově se tenhle turnaj příliš nepovedl: kluci prohráli všechna utkání. Nejdřív v sobotu s Českými Budějovicemi (3:1) a Karlovarskem (3:1), v neděli pak s Brnem (3:1) a Kojetínem (3:0). To znamená, že jsme sestoupili z druhé skupiny do třetí (jsou podle výkonnosti čtyři) a na dalším turnaji v únoru budeme usilovat o návrat. No a teď to pozitivní: i když výsledky nic moc, hra byla podle trenérů dobrá. Hlavně proti silnému Brnu tým hrál výborně a sahal po vítězství dvou setů. Bohužel jsme se nemohli opřít na smeči o útok Tomáše Veverky, který má zraněné rameno. Perfektně zahrál Denis Kadečka - byl nejlepším kolínským hráčem v celém turnaji. 
Sestava: Jan Hauf, Kuba Hoang, Michal Hovorka, Denis Kadečka, Šimon Kubrycht, Vojtěch Novotný, Martin Patočka, Rudolf Stieber, Petr Šotola, Marek Tichý, Tomáš Veverka.
 
Starší žákyně hrály v neděli doma a byla to docela jízda. Zdolaly postupně Pečky, překvapivě hladce i poměrně silný Benešov (oba zápasy 2:0) a nakonec také Nymburk po dramatickém tiebreaku. Trenéři sem na web jistě napíšou svoje hodnocení, takže jen krátce: ve všech zápasech to byl bojovný výkon a například proti Benešovu sehrál roli také skvělý servis - týmu pomohl k několika přímým bodům. Aktuálně jsou tedy starší žákyně v tabulce 1. výkonností skupiny krajského přeboru na třetím místě, o skóre za druhou Příbramí. Vedou Kralupy. Příští utkánjí sehrají holky 10. prosince v Mělníku.
 
A nakonec mladší žáci, kteří hráli krajský přebor v Odolce. Vyhráli pouze proti “béčku” domácího družstva, prohrái s Příbrami i Odolena Vodou A. Trenérka Gábina je prý s výkonem velmi nespokojená a výhružně slibuje, že když to nešlo cukrem, půjde to bičem. Tak to tedy bude mela :)