Kadetky i juniorky "smázly" soupeřky. A máme osm nových rozhodčích

04.11.2019 20:38

Starší žáci sehráli druhé kolo Českého poháru – startovali jsme ve druhé výkonnostní osmičce. Sehráli jsme ve dvou dnech sedm utkání a byly to výsledky i výkony nahoru dolů. Skončili jsme pátí, a tak stále bojujeme o postup do celorepublikového Českého poháru. Kluky chválím, ale zároveň musíme hodně trénovat, abychom získali větší jistotu. Další kolo se bude hrát na začátku prosince. Sestava: David Kolek, Vojtěch Vondráček, Matěj Stoupa, Jan Ječmínek, Jakub Opa, Vojtěch Barták, Tomáš Šotola, Rafael Rossi, Tomáš Opa, Jiří Nepraš, Jan Kubáč, Ondřej Novotný. Díky řidičům za podporu.

Trenér Dan

 

Kadekty měly v neděli souběh dvou soutěží: 1. ligy kadetek a krajského přeboru juniorek. Abychom obě soutěže zvládli, museli jsme si půjčit dvě hráčky z jiné tréninkové skupiny od Dana Vejdělka. S jednou skupinou vyjel trenér Víťa do Červeného Kostelce odehrát ligu kadetek, se druhou skupinou jsem odehrál utkání KP juniorek doma já. Děvčata (v krajském přeboru juniorek) hrála ve složení : blok- Anička K., Anička Hl., nahrávka -Barča T., účko- Jana H., smeč- Verča N., Betty Bl., libera- Aďa K., Martina F. Nastoupila nejprve proti Čelakovicím, které až na herní propad ve druhém setu porazila 3:1 . Následoval zápas proti dosud vedoucímu týmu z Hořovic, který letos ještě nebyl poražen. Po solidním, povětšinou soustředěném, ale zejména týmovém výkonu jsme Hořovice smázli 3:0 a do dalšího kola půjdeme z prvního místa v tabulce.

Trenér Jarda

 

Kadetky hrály zápas v Červeném Kostelci a nezačali jsme moc slavně. Při ranní cestě na utkání jsem se asi plně nevěnoval řízení motorového vozidla a přehlídnul jsem hned dvě odbočky na Kostelec, takže jsme dojeli až do Náchoda. Potom jsme se radši spolehli na Milanovu navigaci a ta nás dovedla sice do Kostelce, ale k nějakým garážím, kde byly na ranní procházce se svými psíky pouze nějaké dvě důchodkyně, které vůbec nevypadaly na kadetky, se kterými jsme měli hrát. Naštěstí tohle bloudění bylo jedinou vadou na jízdě za dvěma vítězstvími. Na další pokus jsme totiž našli krásnou halu, kde byl pěknej povrch, bylo tam teplo, hudba, paní se nás hned přišla zeptat, jestli si dáme k obědu stejk nebo zelňačku, prostě paráda. Holky daly rychlý rozcvičení, pak rychlou hru a za hodinu bylo po zápase. Potom jsme měli avizovaný oběd, takže ve druhém zápase se holky pohybovaly přece jen trochu pomaleji (asi taktika domácích – přežrat soupeře hranolkama), ale skončilo to stejně stejně, tedy 3:0. Sestava: Simča, Kája K., Áďa J., Kája R., Emča, Eliška, Naty a Terka K. Domů do Kolína jel první Milan, takže jsme trefili bez problémů, to je přece jasný……..

Trenér Víťa

 

Po víkendu máme také spoustu nových rozhodčích – ano, hned sedm našich členů zvládlo projít rozhodcovských kurzem III. třídy a další má od teď dokonce „štempl“ II. třídy, tedy možnost pískat ligová utkání (vyjma extraligy). Gratulujeme!