Junioři stále na prvním místě v lize

26.11.2019 21:03

Další díl Pondělní bagrovačka, souhrnu událostí z víkendu, je tady. Pojdme na to:

V sobotu sehrál junioři dvě utkání juniorské ligy - na půdě Odolena Vody, která v té chvíli držela 4. místo v tabulce. Kluci odehráli skvělá utkání a nedali soupeři nejmenší šanci. Zvítězili jsme dvakrát 3:0 a stále držíme v tabulce naší skupiny první příčku.

Sestava: Marek Tichý, Denis Kadečka, Jan Hauf, Vojta Novotný, Michal Russ, Šimon Kubrycht, Michal Hovorka a Vojta Soukup.

 

V neděli odehráli starší žáci další kolo přeboru Sředočeského kraje. V prvním utkání jsme porazili Kladno a vrátili jim tak porážku z podzimní části. Ve druhém utkání jsme povinně zvítězili na Kralupy "B". Bohužel v posledním utkání jsme nestačili na Kralupy "A". I přes parádní vykon v prvním setu jsme si nepohlídali koncovku setu a prohráli těsně 27:25. Ve druhém setu už jsme nesebrali sílu a prohráli celkem snadno. Škoda.

Sestava: Vojta Vondráček, David Kolek, Matěj Stoupa, Jan Ječmínek, Kuba Opa, Vojta Barták, Tomáš Opa, Rafael Rossi a Kuba Hladík.

Trenér Dan

 

Další kolo krajského přeboru starších žáků se původně mělo hrát na Kladně, ale nakonec se konalo u nás doma v Kolíně. Kolín B nastoupil proti Kralupům B, Kralupům A a Kladnu. Všechny zápasy dopadly v náš neprospěch. Ale hned prvního soupeře jsme připravili o set. Zradil nás příjem proti silnému servisu Kladna i Kralup A. Ovšem musím kluky pochválit za bojovnost. Sestava: Kubáč J., Nepraš J., Novotný O., Hála M., Nohejl F., Malimánek M., Vonšovský J.

Trenérka Gábina

 

A ještě poznámka: starší žáci odehrají příští víkend 3.kolo Českého poháru v Jirkově u Chomutova. Držte palce!