Jsme "krutý"

24.11.2013 20:40

Po druhém kole a pěti zápasech jsme bez porážky.V Kutné Hoře nás čekaly dvě družstva,se kterými jsme ještě nehráli.Domácí a Nymburk.

První zápas proti Kutné Hoře začal,na výrazně horším ze dvou hřišť,která byla k dispozici,dobře.Po vyhraném prvním setu nás ale postihla jakási choroba na podání.Projevovala se tak,že hráčky podávající běžně vrchem,dávaly podání spodní, a ty co podávají spodem nepodaly vůbec.Výsledkem byla porážka ve druhém setu,protože příjem byl za těchto okolností pro soupeře hračkou a dobře připravený útok jim dělal body.Třetí,zkrácený set,byl ale naší záležitostí.První  body byly naše.

Z druhého zápasu šel trochu strach,protože Nymburk vypadal zle.Realita byla ovšem taková,že jsme je smázli ve dvou setech na jednodvaceti a patnácti.        Kostomlaty měly být celkem snadnou záležitostí a taky jsme žádné překvapení nedopustili.

Potěšil příjem,slušná mezihra a krom jednoho setu i servis. Na hřiště se dostaly všechny hráčky a premiéra to byla pro Štěpánu s Barčou.Zvláštní pochvala patří kapitánce Míše,která nastoupila po soustředění krajského výběru ve zuboženém stavu.Přesto výrazně přispěla k našim vítězstvím.

Lukáš