Jak to viděly hráčky

23.01.2015 11:30

První letošní turnaj, jsme hráli 18.1. 2015 v Pečkách. Sice jsme byly oslabeny o Nikolu, Danču, Zuzku a ke konci i o Kláru, ale snažily jsme se, jak nejvíce to šlo. 

Kolín – Poděbrady 2:1 
V první setu jsme nebyly ještě tolik rozehrané a zahřáté, ale i tak jsme vyhrály. Druhý set jsme trochu zaspaly a prohrály. Třetí, zkrácený set jsme opět získaly my.

 

Kolín – Kutná Hora 2:0 

Zápas byl velice vyrovnaný, ale začaly jsme dělat chyby. Nedávaly servis, neměly dobrý příjem, tím pádem nešlo nahrát a logicky ani zasmečovat a položit míč na zem. Snažily jsme se a chtěly jsme bodový náskok Kutné Hory snížit, ale prostě Kutná Hora zaslouženě vyhrála. 

Kolín – Kostomlaty 2:0 
Myslím, že se shodneme na tom, že poslední zápas byl nejlehčí. I když jsme opět nezvládaly servis (což je mimochodem našim zvykem), tak jsme vyhrály v obou setech. 

První kolo v novém roce jsme zakončily hlasitým pokřikem společně s trenérem Lukášem. Děkujeme panu Novákovi a panu Holoubkovi za pomoc s dopravou. 
Tentokrát to skončilo jednou prohrou a dvěma výhrami, tak musíme stále pilně trénovat, abychom příště byly lepší či nejlepší. Přijďte nám zafandit 1.3. 2015 v kolínském Stapu. 
Šárka a Johana