Improvizace za šest bodů.

26.01.2015 09:50

Ahoj.

V sobotu 24.1 jsme doma sehráli utkání proti Benátkám nad Jizerou. Asi první překvapení jsme zažili již při srazu před halou STAP, bylo nás jen šest a to ještě bez nahrávače. Trenér určil, že nahrávat bude Dan Bartoš a Vojta Pejša.

Sestava: Dan Bartoš, Michal Kočí, Paolo Rohla, Vojta Pejša, Dan Herzog, Dan Havlíček

Trenér: Míra Šotola

 

Do prvního setu jsme nastoupili odhodlaní poprat se s těžkou situací. To ale nic nezměnilo na tom, že jsme ho sehráli hrozně. Vytvořili jsme si náskok, ten jsme však ztratili a v koncovce setu prohráli. V druhém setu se vše obrátilo, začalo se nám dařit na podání i na bloku a soupeře jsme“smetli“ na jedenácti bodech. Nakonec jsme zápas vyhráli 3:1 na sety i přesto, že podání a blok opět „odešli“. Na smeči jsme ale byli překvapivě úspěšní, i když nám chyběl nahrávač a hráli jsme jen z kůlu a ze středu. V druhém zápase jsme již hráli o poznání lépe, vyhráli jsme 3:0 (22, 14, 8). Náš výkon se set od setu zlepšoval. Ve třetím setu to bylo hlavně podání, kterým jsme soupeře doslova zničili.

Očima trenéra: V silně improvizované sestavě jsme porazili soupeře ze spodního patra tabulky. Pochvalu zaslouží celý tým, za to, jak si poradil ze zcela neobvyklou situací, tzn. odehrát dva zápasy juniorské ligy bez klasického nahrávače.

Další utkání juniorské ligy sehrajeme netradičně již toto úterý 27.1. od 17:30. Naším soupeřem bude SK Prosek Praha. Přijďte nás podpořit. Budete vítáni.

Ahoj.

Vojta Pejša