Chlapci U14 skončili třetí, sahali přitom po vítězství v krajském přeboru

22.04.2024 21:54

 

Krajský přebor chlapců U14

Chlapci kategorie U14 se v sobotu úspěšně zúčastnili finále krajského přeboru. Do turnaje chlapci vstupovali z průběžného třetího místa se ztrátou jednoho bodu na druhý Prosek a tří bodů na první Příbram. 

V úvodním utkání jsme si dokázali, že s Příbramí hrát umíme a porazili jsme ji poměrně hladce 2:0.

Následující zápas byl tedy pro nás finálovým, protože vítězství nad Prosekem by nás posouvalo do čela tabulky. Bohužel jsme zápas zejména psychicky nezvládli, neoblíbený soupeř na nás vletěl dobrým servisem a s výraznou podporou diváků, načež tým opustila statečnost i ochota si pomoci. Prohráli jsme 2:0. 

Následná výhra nad oslabenou Odolenou Vodou již na výsledném třetím místě s ohledem na poměr 12 míčů (body, poměr setu i počet vítězství v celé sezóně jsme měli s druhou Příbrami shodný, dokonce jsme ji i 3x porazili) nic nezměnil. Přestože si daných 12 míčů určitě mohli uhrát chlapci kdykoliv, je za výsledkem výrazně i moje zodpovědnost dána střídáním a variantami zkoušením hráčů v jednotlivých utkáních. Zápasy ukázaly, že děláme stále mnoho chyb. Mimořádně přísně oko trenéra snese nejvíce snad jen Honzík Votava. Chlapcům i tak gratuluji a děkuji za dobrou reprezentaci klubu.

Za dopravu a podporu děkuji Petře Siručkové, Petrovi Vašákovi a Jardovi Votavovi. Za trenérskou podporu, nervy a  přístup moc děkuji Kubovi. Za deset dní čeká stejnou kategorii i finále Mistrovství ČR. Věřím, že chlapci udrží úspěšně výsledky i nadále. 

Trenér Radek