Český pohár starších žáků - Český Krumlov

10.11.2014 15:38

Druhé kolo Českého poháru

O víkendu 8-9. 11. 2014 jsme odehráli další kolo Českého poháru v Českém Krumlově.

V sobotu jsme odehráli celkem 4 utkání postupně s  Ústím nad Labem, Dansportem Praha, Příbramí a pořádajícím týmem z Českého Krumlova.

V prvním utkání proti Ústí nad Labem jsme začali utkání velmi špatně. Během pár minut jsme v utkání prohrávali 1:10 a až do konce jsme se soupeři nepřiblížili a prohráli první set 11:25. Ve druhém setu jsme se již rozkoukali a sehráli vyrovnaný set, který jsme však také prohráli 22:25 a celé utkání 0:2.

V utkání s Dansportem Praha jsme nehráli dobrý volejbal, udělali spoustu chyb a utkání prohráli rovněž 0:2

Utkání s Příbramí však bylo jiné. Hráli jsme výborný volejbal, nedělali chyby a kluci opravdu makali na 100%. Po prvním setu jsme se ujali vedení 1:0 a nastoupili ve velké euforii do druhého setu. Bohužel v polovině setu si Marek Tichý obnovil zranění kolene, musel střídat a bohužel jsme se se změnou rytmu hry už dokonce utkání nesrovnali a prohráli 1:2. Byl to nejlepší výkon a zápas, který jsem na turnaji sehráli.

Poslední zápas sobotního programu jsme sehráli s Českým Krumlovem. Po celý zápas jsme měli navrch a dovedli ho k vítězství 2:0.

V prvním nedělním zápase jsme se utkali s ČZU „B“ a začali jsme velmi dobře, klukům se dařilo na útoku, hráli obětavě v poli a do stavu 14:8 jsme byli jasně lepší. Po té se stalo něco, čemu nerozumím. Kluci vypadali, jak když je vypnete. Tento set jsme prohráli 17:25 a další dokonce 6:25.

V posledním utkání turnaje jsme se utkali s Českými Budějovicemi „B“. Naštěstí jsme měli dost času, aby kluci na ten výprask s ČZU zapomněli a namotivovali se na toto utkání. Podařilo se a první set jsme vyhráli. Ve druhém jsme začali opět velmi dobře až do stavu 11:6. Pak se stalo to samé, co s ČZU a soupeř stáhnul na 11:10. Po velmi emotivním timu se naštěstí kluci probrali a utkání bez větších problémů dovedli k vítězství 2:0

Nechci hodnotit jednotlivé hráče, protože všichni měli své špatné okamžiky a místa, kdy hráli na 100%. Nezklamal vůbec nikdo, kluci se opravdu zlepšují a velice mě těší, že vypadají jako dobrá a slušná parta.

Hráči: Dan Bartoš, Lukáš Patočka, Tomáš Hauser, Michal Hovorka, Marek Tichý, Šimon Kubrycht, Denis Kadečka, Vojta Novotný.